Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Trenger du mer oppbevaringsplass til store og små ting?

I de aller fleste hjem kan det være utfordrende å holde orden på både store og små ting, fra sportsutstyr og leker til garn og hobbysaker. Å ta en skikkelig opprydding i skuffer og skap kan være et fornuftig første trinn når man skal lage mer orden og system, men kanskje trenger du også mer oppbevaringsplass?

Smarte hyller gir oversikt og god kontroll

God oversikt er viktig uavhengig av om man skal skape system hjemme, hos en forening eller hos en bedrift. Noen oppbevaringssystemer er kanskje hovedsakelig tiltenkt bedrifter, for eksempel en robust Meta clip reol, men samtidig er det ikke noe i veien for å bruke ulike oppbevaringssystemer om hverandre. Hyller har mange fordeler, ikke minst når det gjelder å gi god oversikt.

Åpne hyller kan være et godt valg hvis man skal lagre litt større ting som kan stå fritt, men i mange situasjoner er det også lurt å kombinere hyllene med oppbevaringskasser av ulike slag. Gjennomsiktige kasser gjør det enkelt å ta en rask titt på hva som er i hyllen, men god og riktig merking kan også være en løsning.

Skreddersydd oppbevaring lar deg utnytte plassen

Mange hyllesystemer leveres som moduler, noe som betyr at man kan skreddersy en løsning med ulike rammer, hyller og stag. En slik fleksibel løsning gjør det enkelt å utvide hylleløsningen senere, men dessuten er det mulig å skreddersy hyllen til akkurat det rommet du jobber med.

Hvis du klarer å utnytte en veggflate maksimalt, med hyller helt fra vegg til vegg og gulv til tak, kan du skape rom til en god del mer enn hvis du bare bruker en standardhylle. En slik løsning lar deg dessuten samle så mye som mulig av store og små ting i samme kategori på et og samme sted, noe som kan gjøre det enda enklere å legge til rette for orden og god kontroll.

Populære innlegg