Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Monicas trekantsjal – basisoppskrift

Jeg har vegret meg litt for å strikke sjal, men etter at en god strikke-venn & mentor ga meg en enkel basisoppskrift som jeg kunne eksperimentere med, har også jeg begynt å strikke sjal. Det fine med denne oppskriften er at det ikke finnes noen begrensinger. Du kan bruke nesten alle typer garn, men personlig synes jeg at tynn alpakka blir spesielt lett og deilig.

Strikkingen starter øverst og sjalet utvides ettersom man strikker ned mot spissen. Når du har oppnådd ønsket størrelse, avslutter du med en fin hullbord.

Strikk noe vakkert til deg selv eller send en gave til noen som kunne trenge en oppmuntring i mørketida:)

Gratis oppskrift finner du her: https://tusenideer.no/wp-content/uploads/2021/01/Oppskrift-Monica-trekantsjal-PDF.pdf

Populære innlegg