Strikkeoppskrifter

Strikkeoppskrifter er noe en hver strikkeguru trenger. Leter du etter strikkeoppskrifter, eller vil vite litt om hva som finnes?

Dette lille innlegget er skrevet for å vise deg noen fantastiske oppskrifter, og fortelle litt om de.

Strikkeoppsrifter

Hva er egentlig en strikkeoppskrift?

Strikkeoppskrifter er som i navnet, rett og slett en oppskrift for noe man kan strikke selv. Når kjøper du en strikkeoppskrift vil det stå hva slags garn og strikkepinner du trenger for å følge oppskriften. Det står også i oppskriften hva slags størrelse du kan strikke, og hvor mye garn du trenger på hver størrelse.

Hva slags oppskrifter kan man få?

Det finnes oppskrifter til at mulig! 

Trenger du strikkeoppskrifter til baby klær?

Vell. Det finnes hele hefter bare for dette!

Ikke bare finnes det hefter til babyklær, men også til alt annet du trenger.

Det er ikke bare hefter som selges, men også oppskrifter som er alene. Da kan du spare litt om du ikke trenger et helt hefte.

Hvor får man tak i strikkeoppskrifter?

Oppskrifter kan fåes i mange forskjellige strikkebutikker over landet (og utlandet for den sags skyld). Du kan jo ta deg en liten tur til en strikkebutikk, så finner du sikkert en bra oppskrift.

Nå til dags blir det kjøpt mer og mer produkter på nett, så hvorfor ikke stikke innom en nettbutikk i stedet? Da vet du jo også nøyaktig hva som er tilgjengelig med en gang.

Stikker du innom Titt Inn Garn så vil du finne en stort utvalg av strikkeoppskrifter som garantert vil falle til smak.

Noen av våres favoritter.

Det er ikke alltid man helt vet hva man egentlig leter etter, eller hva man vil ha. Tror de fleste har vært innom en matvarebutikk, og bare sett på mange forskjellige varer, men aner ikke hva man skal kjøpe! 

Det samme kan selvfølgelig gjelde oppskrifter som du kan få kjøpt på nett.

Derfor vil vi gjerne vise til noen av våres favoritter, så slipper du å tenke alt for lenge på hva du vil prøve å strikke!

Første jeg vil snakke om er denne utrolig lekre Sunday Cardiganen fra Petiteknit! 

Denne oppskriften gir deg muligheten til å strikke en lekker, og deilig cardigan som varmer deg opp dersom du skulle være litt kjølig. Garnet som brukes til denne oppskriften er et herlig mohair garn fra Isager garn. Men som med alle oppskrifter kan du selvfølgelig bytte ut garnet med noe annet om du har noen favoritter. 

Heftet Tema 61 Marius fra Sandnes Garn spiller på det klassiske Magnus designet som vi i Norge er svært stolte over. Oppskriftene i heftet bruker litt andre fargekombinasjoner for å skape unike Marius design. Det blir også brukt forskjellige type garn for å skape noen tynne, noen tykke, noen klassiske og noen pusete klær!

Likte du dette innlegget? Legg igjen en kommentar, og fortell om din strikkeoppskrift favoritt!

Du kan også lese om knapper her.

Kanskje du også vil like:

3 comments

  1. Hei.
    Har dere oppskriften på lev landlig genseren. Denn er fra blad nr. 1 – 2019. Umulig å få tak i bladet eller oppdkriften

    Mvh
    Lise simonsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *