Sterk hele året

Genser med rundfelling

Denne modellen med rundfelling og flott struktur på bærestykket er strikket i Sterk fra Du Store Alpakka – et robust og mykt garn bestående av 80% alpakka, forsterket med 20% nylon. Genseren strikkes på rundpinne 3.5mm, nedenifra og opp. Dermed er det plankekjøring å strikke bol og ermer opp til bærestykket. Bærestykket består av forskjellige japansk-inspirerte hullborder hvor man strikker mange av maskene vridd rett for lekker effekt.

Sterk finnes i mer enn 50 forskjellige farger så det er mye å velge mellom. Man kan for eksempel velge utfra årstidene, det være seg høstfarger til mørkere tider eller lyse sommerfarger…. Uansett er dette en ypperlig helårsgenser!

Romslig passform

Vi har registrert av kommentarer på forskjellige strikkesider/grupper at mange etterlyser litt romsligere modeller for de som ikke sklir rett inn i små, snuppete strikkegensere. Denne modellen har romslig passform uten innsvinging, normal lengde og hullbordene på bærestykket gir litt stretch som passer godt for de av oss som trekker litt ekstra over skuldrene/bysten. Kanskje vår modell kan være noe for deg? I såfall er det bere å laste ned gratis oppskrift til fri benyttelse her:

https://tusenideer.no/wp-content/uploads/2021/06/Sterk-hele-året-genser.pdf