Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Vinterpuls

Pulsvanter strikket i Sterk fra du Store Alpakka

«Vinterpuls» er et par gode og varme pulsvanter med ekstra langt skaft som hindrer at snø og kulde trenger seg inn. Håndleddet har mønster (uten lange strekk) inspirert av snøkrystaller. Pulsvantene er strikket i Sterk fra Du Store Alpakka. Jeg er veldig begeistret for dette slitesterke garnet og synes det er en bonus at alt garn man kjøper fra du Store Alpakka er med på å støtte skolegang for gjeterbarn i høyfellet i Peru. Det er selvfølgelig fullt mulig å bruke tilsvarende garn med en strikkefasthet på 22 masker på pinne 3,5mm = 10 cm.

Pulsvantene strikket jeg opprinnelig til min bror, som bor i Montreal og jobber for Air Canada. Det er ikke så ofte vi har anledning til å møtes, derfor liker jeg å tenke på at han har på seg mine pulsvanter når han måker snø (det er kaldt i Montreal) eller flyr verden rundt til kalde steder.

Det fine med pulsvanter og annet småstrikk er at det er så lett å poste til noen man vil glede, selv om de bor langt unna, uten at det koster skjorta i porto.

Gratis oppskrift finner du her: https://tusenideer.no/wp-content/uploads/2021/01/Oppskrift-Sterk-Vinterpulsvarmere-PDF.pdf

Populære innlegg