Nancykofter i alle farger

❤️🧡💛💚💙🖤💗

Hva er vel bedre enn å bruke den ekstra tida vi har fått nå i disse coronatider til å strikke seg noe fint, feks en fin kofte til våren💚

Det finnes utrolig mange fine kofter «der ute», og hver kofte finnes i masse forskjellige farger, tilpasset den enkelte bruker av kofta❣️

🧶

Jeg la min elsk på Nancy-kofta fra Sandnesgarn, som så mange andre, for noen år siden. Til nå har jeg produsert 4 eksemplarer av denne kofta i forskjellige farger. Den første strikket jeg i «standardfargene» i oppskriften fra Sandnesgarn og var veldig fornøyd med det. Den er strikket i originalgarnet Mini Alpakka, et nydelig garn, mykt og varmt. Den lille rosa er også strikket i dette garnet og har blitt flittig brukt i barnehagen.

Tittinngarn.no har masse fint garn man kan bruke til denne kofta

🧶

🧶

Den mørkeblå og den grønne er strikket i andre garn, og det er moro å se hvordan strikkeplaggets uttrykk blir ulikt med forskjellig garn. 

Den blå strikket jeg til meg selv og valgte å strikke den 20 cm lenger enn vanlig. Det ble et langt prosjekt, med ekstra lengde, stor størrelse og tynt garn, men jeg er superfornøyd! 

🧶

Mønsteret i Nancy inneholder 4 forskjellige farger og det er ikke alltid lett å se for seg hvordan fargene spiller sammen i mønsteret.

Mye mønster og mange farger som skal passe sammen

http://www.strikkefarger.net finner du en fargevelger til blant annet Nancy-kofta og den er helt super å bruke! Det er bare å drømme seg bort i farger❤️🧡💛💚💙🖤💗

🧶

Det er mye jeg liker med Nancy-kofta, blant annet tykkelsen. Med relativt tynt garn, 27m/10cm, blir det en lun kofte som kan brukes under ytterplagg eller alene en fin vårdag eller sommerkveld.

Jeg er også veldig glad i rundfelling, både fordi det gjør montering lettere og fordi man unngår klumpete sømmer i armhulen.

Mulighetene til å gjøre det til sin egen kofte med forskjellige farger, å kunne variere om man vil ha 3 eller 4 farger i mønsteret gjør dette til en av mine favoritter. Utallige muligheter, utallige uttrykk❣️

Lykke til med din Nancy-kofte❣️

🧶

Tittinngarn.no har masse forskjellig, nydelig garn. Med koden «synne» får du 10 % på bestillingen som leser av dette innlegget. 

🧶

Vi strikkes 💙

🧶