Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Nancykofter i alle farger – enkel og gratis strikkeoppskrift

❤️🧡💛💚💙🖤💗

Nancy-kofte: en kort introduksjon

Nancy-kofte er en kort kjole med ermer som er vanlig i Norge. Den er ofte laget av ull eller bomull, og har en rett kutt over hele kroppen. Nancy-koften er en komfortabel og varm kjole som er perfekt å bruke på kalde vinterdager. Den er også enkel å style, og kan enten brukes med et par jeans eller en pen bukse. Nancy-kofte er en flott kjole for alle anledninger, og er en av de mest populære kjolene i Norge.

Nancy-kofte er en kort, overvektig jakke med tett stoff og lange ermer. Nancy-kofter ble først brukt i England på 1700-tallet, men er i dag mest kjent fra TV-serien Downton Abbey, der den ble brukt av karakteren Lady Mary. Nancy-kofte er også kjent som en «muffin top» -kofte på grunn av sin tendens til å vise frem magen.

En Nancy-kofte er en type tradisjonell norsk kofte som har sitt opphav i Telemark. Kofferten er en kort, rund kjole med rund hals og er vanligvis laget av ull. Denne kjolen er vanligvis rød eller blå, og har ofte et skjørt som går til knærne. Nancy-kofferten er en del av den tradisjonelle norske drakten, og er ofte brukt i festlige anledninger.

Nancy-kofte er en av de mest populære norske koftene. Den har runde skuldre og er vanligvis laget av ull. Nancy-kofte er en flott plagg å bruke både ute og inne, og er perfekt for å holde deg varm i de kalde norske vintermånedene. Nancy-kofte har også en lang historie, og er oppkalt etter Nancy, en by i Frankrike. Nancy-kofte ble først introdusert i Norge på 1800-tallet, og har siden vært en populær norsk kofte.

Kofte er et must i norsk hverdagsgarderobe, og Nancy-kofte er en klassisk og allsidig modell. Denne korte, rettede kofte har en rund hals, er vanligvis laget i ull eller bomull, og har en enkel glidelås eller knapper som lukking. Kofta er ofte dekorert med broderier eller mønstre, og er en flott topper til både hverdags- og festantrekk. Nancy-kofte er en hyllest til den norske designeren Nancy Gammelgaard, som designet denne klassiske kofte modellen i 1980.

Nancy-kofte er en type norsk kjole som er kort og enkel, og ofte laget av ull eller bomull. Kofte er vanligvis rød eller blå, og har ofte en hvit krage og ermer. Nancy-kofte er en tradisjonell norsk kjole, og er en del av den norske folkedrakten. Nancy-kofte er en kort kjole som ofte er laget av ull eller bomull. Kofte er vanligvis rød eller blå, og har ofte en hvit krage og ermer. Nancy-kofte er en tradisjonell norsk kjole, og er en del av den norske folkedrakten.

Hva er vel bedre enn å bruke den ekstra tida vi har fått nå i disse coronatider til å strikke seg noe fint, feks en fin kofte til våren💚

Det finnes utrolig mange fine kofter «der ute», og hver kofte finnes i masse forskjellige farger, tilpasset den enkelte bruker av kofta❣️

🧶

Jeg la min elsk på Nancy-kofta fra Sandnesgarn, som så mange andre, for noen år siden. Til nå har jeg produsert 4 eksemplarer av denn e kofta i forskjellige farger. Den første strikket jeg i «standardfargene» i oppskriften fra Sandnesgarn og var veldig fornøyd med det. Den er strikket i originalgarnet Mini Alpakka, et nydelig garn, mykt og varmt. Den lille rosa er også strikket i dette garnet og har blitt flittig brukt i barnehagen.

Tittinngarn.no har masse fint garn man kan bruke til denne kofta

🧶

🧶

Den mørkeblå og den grønne er strikket i andre garn, og det er moro å se hvordan strikkeplaggets uttrykk blir ulikt med forskjellig garn. 

Den blå strikket jeg til meg selv og valgte å strikke den 20 cm lenger enn vanlig. Det ble et langt prosjekt, med ekstra lengde, stor størrelse og tynt garn, men jeg er superfornøyd! 

🧶

Mønsteret i Nancy inneholder 4 forskjellige farger og det er ikke alltid lett å se for seg hvordan fargene spiller sammen i mønsteret.

Mye mønster og mange farger som skal passe sammen

http://www.strikkefarger.net finner du en fargevelger til blant annet Nancy-kofta og den er helt super å bruke! Det er bare å drømme seg bort i farger❤️🧡💛💚💙🖤💗

🧶

Det er mye jeg liker med Nancy-kofta, blant annet tykkelsen. Med relativt tynt garn, 27m/10cm, blir det en lun kofte som kan brukes under ytterplagg eller alene en fin vårdag eller sommerkveld.

Jeg er også veldig glad i rundfelling, både fordi det gjør montering lettere og fordi man unngår klumpete sømmer i armhulen.

Mulighetene til å gjøre det til sin egen kofte med forskjellige farger, å kunne variere om man vil ha 3 eller 4 farger i mønsteret gjør dette til en av mine favoritter. Utallige muligheter, utallige uttrykk❣️

Lykke til med din Nancy-kofte❣️

🧶

Tittinngarn.no har masse forskjellig, nydelig garn. Med koden «synne» får du 10 % på bestillingen som leser av dette innlegget. Kjøp også populære strikkeoppskrifter fra Camilla Pihl Strikk.

🧶

Vi strikkes 💙

🧶

Populære innlegg