Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Kreative gaveideer

Julen nærmer seg og det er på tide å tenke på hva man skal gi i gave til de man er glad i. Ofte kan det være vanskelig å finne den perfekte gaven og ofte bruker man masse tid og energi på å tenke på og gå fra butikk til butikk på leting etter en gave. Fortvil ikke, det finnes mange kreative gaver, som kan være den perfekte gaven. 

Hjemmelagde gaver

Det er alltid hyggelig å få noe som er hjemmelagd og som det er lagt litt sjel i. Nå om vinteren har man alltid bruk for varme klær og tilbehør og hva er ikke mer perfekt enn strikkede gaver. Man kan for eksempel strikke luer, votter, hansker, gensere, kluter og lignende og gi det i gave. Det er alltid hyggelig å tenke på at personen har laget gaven selv og brukt tiden sin på å lage noe til deg. 

Kjøkkenting

Hvis man ikke liker å lage hjemmelagde gaver, da er det alltid fint å gi bort noe til kjøkkenet eller lignende. Du kan for eksempel finne noe fra www.barlife.no, her kan du for eksempel kjøpe noe flotte glass, ingredienser til drinker og kjøkkenutstyr. De har et stort og bredt utvalg, så du har mye spennende å velge mellom. Det kan være perfekt å kjøpe en gave fra Barlife til noen som akkurat har flyttet hjemmefra, men her kan man også finne en gave til noen som har alt. 

Veldedighet 

Dette er en litt annerledes og unik gave. Frivillig arbeid eller en gave til noen som hjelper andre som trenger det over julen. Det er også mulig å bruke mindre gaver på de vanlige julegavene og heller gi en gave eller penger til frivillige organisasjoner som trenger det. Dette er en flott måte å gi noe tilbake til samfunnet på, i tillegg til at man får veldig god samvittighet og man bidrar med noe som er godt for andre. 

Opplevelse

Dette er en veldig morsom gave å få. Man kan gi en opplevelse til noen man er glad i, på denne måten kan man gjøre noe sammen og få en ny opplevelse sammen. Dette kan for eksempel være å gå på kino, hotellopphold, spa, hyttetur, jentetur eller en morsom aktivitet. Ved å gi en opplevelse i gave så er det også en god mulighet å komme tettere hverandre og knytte tettere bånd. Dermed kan dette for eksempel være en veldig god gave til en kjæreste eller en god venninne. 

Som du kan lese så er det mange forskjellige gaver man kan gi hverandre og det er kun kreativiteten som setter grenser. Hvis du enda ikke føler du vet hva du skal gi i gave, kan du lese her. Ofte kan det være spennende å prøve å gi noe helt annet i gave enn hva man vanligvis gjør. Kanskje det er i år du skal utforske og prøve en av gaveideene over. Vi kan hvert fall si deg at vi ikke hadde blitt skuffet om vi hadde fått noe av gavene over.  

Populære innlegg