Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Hvordan finne riktig klestøy til lange strikkeøkter i sommersolen?

Bruk kvalitetsmøbler i hagen

Det blir fort varmt på sommeren, og da er det ikke like praktisk å sitte i solen i timevis iført ulltøy. Dette vil i de aller fleste tilfeller være upraktisk, derfor skal vi i dette innlegget vise deg noen plagg som er både praktisk til sommerstrikk og trendy i moten.

Bør jeg bruke et skjørt eller jeans når jeg strikker, skrevet i et folkelig tonefall

Hvis du er som meg, elsker du å strikke. Men du elsker også å bruke skjørt og jeans. Så hvilken bør du ha på deg når du strikker? Her er noen ting du bør vurdere: Skjørt kan være mer behagelig å ha på når du sitter ned i lange perioder. De har også en tendens til å være kjøligere i sommermånedene. jeans kan være mer holdbare når du jobber med garn og pinner.

De kan også være lettere å bevege seg i hvis du skal mye opp og ned. Så, hvilken bør du ha på deg når du strikker? Det avhenger virkelig av dine personlige preferanser og prosjektet du jobber med. Hvis du nettopp har begynt, kan det være lurt å prøve begge deler og se hvilken du foretrekker, det kan også være fint å ha en Depeche veske til strikketøyet. Lykke til med strikking!

Er det mer behagelig å strikke iført en dongerikjole eller vanlig sommerkjole?

Det er ikke noe riktig eller galt svar på dette spørsmålet – det er helt opp til den enkelte strikker. Noen opplever at de kan strikke mer komfortabelt i en dongerikjole eller et skjørt, siden de ikke trenger å bekymre seg for at stoffet på klærne setter seg fast i pinnene. Andre foretrekker å bruke en jumpsuit eller kjeledress, da det gir dem mer bevegelsesfrihet. Til syvende og sist er det opp til den enkelte å bestemme hva de synes er mest behagelig.

Bør jeg bruke sko eller sandaler når jeg strikker?

Hvis du er som folk flest, lurer du sikkert på om du bør bruke sko eller sandaler når du strikker. Her er en oversikt over fordeler og ulemper ved hver:

Sko: Skoene vil beskytte føttene dine mot søm som faller og skarpe nåler. De vil også holde føttene varme, noe som er spesielt viktig hvis du strikker i et kjølig rom. På minussiden kan sko få føttene til å svette, noe som ikke er ideelt når du jobber med garn. Og hvis du har på deg sokker med skoene, kan de få føttene til å skli rundt inne i skoen, noe som gjør det vanskeligere å strikke.

Sandaler: Sandaler vil holde føttene dine kjølige og ventilerte, noe som er ideelt hvis du strikker i et varmt rom. De får heller ikke føttene til å skli rundt på innsiden, noe som gjør det lettere å strikke. På minussiden vil ikke sandaler beskytte føttene dine mot tapte sting og skarpe nåler.

Og hvis du har på deg sokker med sandalene dine, kan de få føttene til å skli rundt på gulvet, noe som gjør det vanskeligere å strikke. Så, hva er dommen? Til syvende og sist er det opp til deg. Hvis du er komfortabel med å strikke i sko, gå for det. Hvis du foretrekker sandaler, gå for det. Bare pass på å strikke forsiktig uansett hva du har på føttene! Vi anbefaler sweeks of sweden sandaler som er behagelige og luftige til sommerstrikken.

Populære innlegg