Hei og velkommen til oss!

Velkommen til Tusen Ideer sitt første innlegg! I dette innlegget skal dere bli bedre kjent med oss og hva vi driver med.

En blogg for strikkere

Vi har bestemt oss for å satse på en blogg der strikkere kan få inspirasjon og lese spennende innlegg omhandlende strikking, hekling og brodering. For å kunne tilby dere gode priser og spennende nyheter innenfor strikke og garnverden så samarbeider vi med relevante nettbutikker og nettsider for strikking.

Med vårt samarbeid med andre aktører så kan vi tilby dere rabattkoder og flotte kvalitetsprodukter.

Produkttesting

Vi vil også foreta testing av strikkepinner, garnsorter og strikkeoppskrifter. Dette gjør vi for å kunne gi dere en detaljert beskrivelse på hvor vanskelig en strikkeoppskrift er, eller for å kunne fortelle dere om eventuelle utfordringer med et produkt.

Vi vil også kunne tilby deg detaljerte beskrivelser på garnsorter, garnets egenskaper og kvaliteter. Når vi tester produkter, så vil du slippe! Dette gjør at du kan fokusere på å strikke spennende plagg med garn som du kan være trygg på, eller vite om dine strikkeferdigheter vil være nok for å kunne realisere en gitt strikkeoppskrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *