Elisabeth Kvavaag, gratis strikkeoppskrift, pannebånd
oppskrift

Gratis strikkeoppskrift, snøfnuggpannebånd av Elisabeth Kvavaag

Nå har vi publisert en ny gratis strikkeoppskrift for dere! Denne gangen en kjempe flott gratis strikkeoppskrift på et snåfnuggpanebånd som er utformet og designet av Elisabeth Kvavaag som er kjent på instagram under brukernavnet @_kvae_ slik. Vi anbefaler alle som er over middels interessert i strikkeoppskrifter (akkurat som vi er 🙂 til å følge henne for flott inspirasjon og nye oppskrifter.

(Bilderettigheter til forsidebilde tilhører Elisabeth Kvavaag (Instagram : @_kvae_ slik)

Snåfnuggpannebåndet skal være ganske lettstrikket og det gies gode skrevne veiledninger i denne flotte gratis strikkeoppskriften.

Dette flotte pannebåndet vil utvilsomt være superflott nå som vi går mot kaldere tider. Ettersom at det brukes Merino garn og Alpakka garn i denne gratis oppskriften, så vil den varme ganske godt og være ideel for å dekke over ørene når kulden setter inn.

Garnsorter brukt i gratis strikkeoppskrift

alpakka silke, sandnes garn, sandnes garn alpakka silke, alpakka garn, sandnes garn alpakka garn, 6052 jeansblå
Alpakka Silke fra Sandnes Garn, her farge 6052 jeansblå
tynn merinoull, sandnes garn, sandnes garn tynn merinoull, merino garn, sandnes garn merino garn, 6052 jeansblå
Tynn Merinoull fra Sandnes Garn, her farge 6052 jeansblå.

Teknisk info

Vanskelighetsgrad : Lett

Strikkefasthet : 21 masker per 10cm i perlestrikk

Garnforbruk: mindre enn 25g av hvert garn. Altså under 50g totalt

Størrelse på strikkepinner: P 3.5 eller P 4

Størrelser: 1-2 (3-5) 6-12 (Voksen), men som Elisabeth Kvalvaag så fint forklarer i oppskriften så er alle hoder forskjellige. Det gis tips i oppskrift for å oppnå riktig størrelse for forskjellige hodestørrelser.

Designer og forfatter: Elisabeth Kvalvaag

Farge-variasjoner

Hvis man ønsker å gå bort i fra fargen til snøfnuggpannebåndet i gratis oppskriften, er avbildet på toppen så kan man bruke blåfargen som vi anbefaler altså 6052 eller jeansblå. Vi tror at denne fargen kunne vært gitt et kjempe rått og tøft pannebånd. Alle våre fargevariasjoner på pannebåndet som er vist under er tilgjengelig i Titt Inn Garn nettbutikk (27.08.2019)

Gratis strikkeoppskrift, farge-variasjon illustrasjon, strikket med tynn merino ull, strikket med silke alpakka, 1042 gråmelert, pannebånd, strikkeoppskrift, Elisabeth Kvavaag, snøfnuggpannebånd
Gratis strikkeoppskrift, farge-variasjon illustrasjon, strikket med tynn merino ull, strikket med silke alpakka, 4853 lyng, pannebånd, strikkeoppskrift, Elisabeth Kvavaag, snøfnuggpannebånd
Gratis strikkeoppskrift, farge-variasjon illustrasjon, strikket med tynn merino ull, strikket med silke alpakka, 6052 jeansblå, pannebånd, strikkeoppskrift, Elisabeth Kvavaag, snøfnuggpannebånd

NB! Illustrasjonene skal kun illustrere omtrentlig hvordan fargen vil se ut om man bruker de nevnte fargekodene/ fargenavnene som det vises til på bildene. Fargen til det ferdigstrikkede produktet kan avvike litt fra illustrasjonene. Uansett så tror vi at illustrasjonene gir en god ide til ca hvordan det ferdigstrikkede pannebåndet vil se ut. Elisabeth Kvavaag som eier bilderettighetene til bildene har ingen medvirkning til illustrasjonene som viser de forskjellige fargevariasjonene. Kommersiell spredning av bildene som viser ulike fargevariasjoner skal ikke forekomme, ihvertfall ikke uten eksplisitt tillatelse fra Elisabeth Kvavaag.

Last ned strikkeoppskrift

Trykk på knappen for å laste ned gratis strikkeoppskrift. Oppskriften og dens rettigheter tilhører Elisabeth Kvavaag som har vært så snill og gjort den tilgjengelig for alle å nyte. Oppskriften vil åpne i nytt vindu, eller bli lastet ned til din datamaskin/ mobiltelefon.

last ned

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *