Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Gratis strikkeoppskrift fra Du Store Alpakka! Nome strømper brent oransje

I dag skal vi dele en flott oppskrift med dere fra Du Store Alpakka. Det er en oppskrift for flotte oransje strømper som garantert blir en stor hit i vinter!

Garnsort

Mini Sterk Brent oransje

Du store alpakka, mini sterk, brent oransje , Du Store Alpakka Mini sterk brent oransje, garn, mini sterk brent oransje

Mini Sterk fra Du Store Alpakka fåes kjøpt hos Titt Inn Garn. I denne oppskriften er det brukt Mini Sterk Brent oransje, men du kan selvfølgelig lage disse strømpene i din yndlingsfarge.

Denne garnsorten synes vi er utrolig flott, god og varm. Mini Sterk er en tynnere utgave av den svært populære garnkvaliteten Sterk fra Du Store Alpakka. Grunnen til at denne garnkvaliteten nettopp er så sterk, er grunnet dens flotte miks av forskjellige fibre. Den inneholder 40% fineste alpakka fibre som er gode og myke, og som om ikke det var nok, så har Du Store Alpakka laget av 40% god og myk Merinoull. Den siste 20% er Nylon som gjør garnet svært slitesterkt. Det er ikke uten grunn av vi finner nylon i alt fra tau og fallskjerm til fiskesnøre.

Variasjoner

Hvis Brent oransje fargen ikke falt helt i smak så har vi laget noen illustrasjonsbilde av hvordan strømpene kan bli seende ut hvis du prøver deg på en annen farge. Merk deg at fargen i virkeligheten kan avvike noe fra illustrasjonsbilde. Uavhengig av avviket så kan dette gi deg en ide om hvordan de vil bli seende ut i andre farger, og kanskje gi deg inspirasjon til å eksperimentere litt.

Du store alpakka, mini sterk, Mørk Sjøgrønn, Du Store Alpakka Mini sterk mørk sjøgrønn, garn, mini sterk mørk sjøgrønn

Hvis du kry av havets og himmelens farge, så kan vi anbefale denne flotte fargen som et alternativ til den oransje. Dette er også Mini sterk, men er en mørk sjøgrønn fargevariasjon.

Ettersom det er den samme garntypen så trenger du ikke å gjøre noen endringer i oppskriften, strikk som om det hadde vært orginalgarnet som er beskrevet i oppskriften. Hvis du strikker med Mini sterk i mørk sjøgrønn farge så kan du forvente deg noen flotte strømper som ser ca slik ut:

gratis strikkeoppskrift, du store alpakka, strømper, strømpeoppskrift, oppskrift for strømper, gratis oppskrift for strømper, du store alpakka mini sterk mørk sjøgrønn

Hvis mørk sjøgrønn ikke skulle falle i smak, eller du simpelthen ønsker deg en mer feminin farge så har vi også laget en illustrasjon av hvordan strømpene kan se ut hvis du bruker Du Store Alpakka Mini Sterk Morsk Syrin.

gratis strikkeoppskrift, du store alpakka, strømper, strømpeoppskrift, oppskrift for strømper, gratis oppskrift for strømper, du store alpakka mini sterk streng syrin

Disse er utvilsomt favoritten til redaksjonen i Tusen Ideer, hvis jeg får tid til å starte et nytt strikkeprosjekt så er det utvilsomt disse som vil bli strikket!

Strikkeoppskrift

Strikkeoppskriften kan du finne på denne nettsiden (https://dustorealpakka.no/wp-content/uploads/2019/07/DSA_69-17_HR_Web.pdf). Oppskriften er en PDF fil, og kan enten leses på mobil, nettbrett eller laptop. Den kan selvfølgelig også printes ut. Hvis filen ikke kan leses så kan du laste ned Adobe Acrobat Reader helt gratis. Dette programmet kan brukes til å lese denne strikkeoppskriften og alle andre PDF filer.

Tips, Triks og vaskeinstrukser er skrevet på oppskriften. Som vi sier på Tusen Ideer, vi strikkes!

Populære innlegg