Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Gratis Oppskrift Pannebånd: En Enkel Guide Til Å Strikke Dine Egne Trendy Pannebånd

Innledning

Når kulden kryper på, er det lite som er så deilig som et mykt, varmende pannebåndoppskrift-enkel-guide-for-nybegynnere/). Ikke bare er det praktisk, men det kan også være et stilig tilbehør som fullfører ethvert vinterantrekk. I denne artikkelen får du en gratis oppskrift på pannebånd som er perfekt for både nybegynnere og erfarne strikkere.

Velg det Rette Materialet

Før du starter med din gratis oppskrift på pannebånd, er det viktig å velge riktig garn. Ull er alltid et godt valg fordi det er naturlig varmt og pustende. For de som er sensitive mot ull, kan alpakka eller merinoull være gode alternativer. Disse fibrene er myke mot huden og holder likevel på varmen.
Gratis Oppskrift Pannebånd: En Enkel Guide Til Å Strikke Dine Egne Trendy Pannebånd

Steg-for-Steg Gratis Oppskrift Pannebånd

Materialer

– 50 gram garn (ull eller ullblanding)- Strikkepinner (størrelse anbefalt på garnet, vanligvis 3.5 mm til 5 mm)- En synål til montering- Målebånd

Strikkeinstruksjoner

1. Opplegg – Legg opp 80 masker på pinne nr. 4 mm.2. Ribbestrikk – Strikk 2 rett, 2 vrang ribbestrikk i 20 omganger. Dette skaper en stretchy kant som sitter behagelig rundt hode.3. Strikk hoveddelen – Fortsett med glattstrikk (alle omganger rett) i de neste 15 cm.4. Avslutning – Gå tilbake til 2 rett, 2 vrang ribbestrikk i 10 omganger. Fell av.

Montering

Brett pannebåndet dobbelt og sy sammen kortsidene med en usynlig søm for å danne en sirkel.

Hvordan Tilpasse Din Gratis Oppskrift Pannebånd

Lengden og bredden på pannebåndet kan enkelt justeres ved å endre antall oppsatte masker eller strikke flere eller færre omganger. Liker du et bredere pannebånd kan du fortsette glattstrikk-delen lengre før du avslutter.

Vedlikehold av Ditt Strikkede Pannebånd

Det strikkede pannebåndet bør håndvaskes i kaldt vann med et mildt vaskemiddel. Tørk det flatt for å beholde formen.

Konklusjon

Med denne gratis oppskriften på pannebånd har du alt du trenger for å lage et varmt og fasjonabelt vintertilbehør. Ikke bare gir det deg en mulighet til å øve på dine strikkeferdigheter, men du ender også opp med et nyttig produkt. Kos deg med strikkingen!

Populære innlegg