Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Hva slags DIY julegaver liker de i Finland å lage og få

De beste julegavene er de man lager selv. DIY julegaver er noe alle liker å få og gi bort, siden det er ekstra mening bak innsatsen som ligger i grunn. Hva slags gaver folk liker å få varierer fra land til land på grunn av ulike tradisjoner. Hva slags DIY gaver ønsker de seg i Finland? Vi har samlet sammen en rekke gode ideer nedenfor. Om du lurer du på hvilke butikker har gode strikkepinner, garn og alt annet du trenger for DYI i Finland, kan online kundeopplevelsesplattformer som ReviewsBird hjelpe deg med mer informasjon.

Hvorfor skal man gi bort DIY gaver?

Når en gave er håndlaget, har den spesiell betydning. Det viser at du tok deg tid og krefter på å lage noe helt ekstraordinært. Fra glassbrikker til spesielle kunstverk, er det mange kreative gjør-det-selv-gaver til alle, spesielt når det kommer til jul. Vi har samlet DIY-gaveideer som passer til folk fra finland. Vi håper de vil inspirere deg til å begynne å lage noe unikt. Husk at de beste gavene er både personlige og praktiske, og personlige gaver er en fantastisk måte å la noen spesielle få vite at du tenker på dem. Dersom du vil lære mer om jul og julefeiring i Finland, har vi funnet en guide

En hjemmelaget godbit

Alle liker god mat, så en hjemmelaget matgave er et trygt valg. Tilbered søtsaker, syltetøy, bakverk, brød eller til og med gløgg som gave! I stedet for en ferdiglaget delikatesse kan du også gi ingrediensene til maten eller bakverket pent pakket og tilberedningsinstruksjonene. På denne måten viser du at du verdsetter tradisjonene. Eksempler på matgaver som passer for mennesker fra Finland er et pepperkakehus i en krukke, øy snack brød, Daddelkuler, Hjemmelaget sennep, Pepperfudge, Tranebær mandel fløtekaramell, og Rissjokoladebarer. Du kan også ta det et steg ekstra, ved å lage din egen konfekt(på en måte). Kjøp godteri på butikken, men pakk dem om! Bruk pappesker, glasskrukker, silkepapir, cellofan og fine bånd. Godteri av høy kvalitet er perfekt som en luksuriøs sjokoladegave.

Goodiekurv

Slike gaver er perfekte til å organisere i godterikurv sammen med andre ting personen er glad i. Godtekurven endres i henhold til mottakeren. En goodie-kurv er den perfekte gaveideen fordi den kan brukes i det uendelige i henhold til gavemottakerens preferanser. For de som for eksempel er glade i Italia kan du gi pasta, parmesan, basilikum og oliven. De som liker raw food vil glede seg over kokosolje, nøtter, mandler, avokado og kakaosmør. En treningsentusiast kan huskes med kosttilskudd, proteinbarer og vitaminer. Selvfølgelig kan man også inkludere hjemmelagde godbiter, som pepperkaker eller kjeks. En DIY-goodiekurv er en perfekt gave, da den viser at du faktisk kjenner personen, og vet hva de liker. 

DIY gaver

Når du vil gi noe lite i gave, er hjemmelaget julepynt det perfekte valget. Det er personlig, rimelig og vakkert. Passer lyse nyanser og naturmaterialer eller glade farger og lekenhet til stilen? Prøv også å pynte med stearinlys. En selvlaget frostig lykt fra en glasskrukke er en enkel og rimelig julegave. Bruk en krukke eller et tomt syltetøyglass, og pynt det slik du ønsker. Gi den vakre dekorasjonen til noen du er glad i!

Hva som gave til en ivrig leser? Et bokmerke er en god ide. Du kan for eksempel prøve å stikke et bokmerke, eller lage et av papir eller papp. En annen ide er å tegne noe, og deretter laminere det slik at det holder seg bedre. Du kan også prøve å lage dine egne lys. Å lage naturlige og deilig søte bivokslys er litt skremmende, men sluttresultatet er verdt det. Å lage såpebarer er også et morsomt prosjekt. En annen ide er å lage dine egne nøkkelringer til familien. I tillegg kan du prøve å strikke en gave.

Lindre julestress

Hva om du i stedet for en pakke, gav et bidrag til å forberede julen? I mange hjem truer julen med å skape stress. En gave med julevask, ferdige bokser eller å finne juletre kan være den gaven som huskes med størst takknemlighet. Du sparer personen for mye arbeid, og det er noe de kan sette pris på. Hva ville være mer gledelig enn å få en gave med vindusvask, snømåking, barnepass, dekkskift, dataråd? Å donere din tid og ekspertise krever ikke mye penger og passer også for de som allerede har alt.

Populære innlegg