Er du vår nye strikke-skribent? Få garnpakker og lag koselige innlegg.

Hei alle kjære strikkevenner! Dette er Niklas, driftsansvarlige for tusenideer.no. Vi har dessverre hatt litt nedetid under de turbulente Korona-tidene vi har gått gjennom. Heldigvis er vi nå tilbake, sterkere enn aldri før.

Vi ønsker å utvide siden vår til å bli et naturlig møtepunkt for strikkere der ideer, produkter og råd sprees hyppig. For å kunne få til dette trenger vi et dyktig team på plass. Det er her vi håper at du kommer inn i bildet!

Vi ser etter strikkeglade mennesker som har en god formidlingsevne i norsk. Alle målformer aksepteres, vi i tusenideer.no blir like glad for å få mer kvalitetsinnhold både på bokmål og nynorsk. 

Kort oppsummert ser vi etter strikke-skribenter som får utlevert spennende og trendy garnpakker med oppskrifter fra kjente utgivere, garnhus og designere som House of yarn, Camilla Phil, Dale Garn, Du store alpakka og lana Grossa. Strikke-skribenten skal så strikke garnpakken og dokumentere litt underveis med bilder og notater. Deretter ønsker vi at skribenten skriver litt om prosessen, hva som var lett og gir litt eventuelle tips. Deretter skal dette publiseres på siden vår sammen med en lenke til egen nettbutikk der garnpakken kan bestilles.

Hva ser vi etter hos en strikke-skribent?

Vi ser etter en strikke-skribent som ikke er redd for å by på seg selv. Vi ønsker at innleggene skal være i en hyggelig og uformell tone. Dersom det er ønskelig, vil Innleggene publiseres med navn og bilde til skribenten.

Ettersom at pakkene varierer etter vanskelighetsgrad så ser vi også etter en strikke-skribent som ikke er redd for utfordringer, og som er komfortabel med å strikke alt fra grytekluter til gensere med mer avanserte mønstre og detaljer.

Hva får jeg ut av samarbeidet?

Som vår strikke-skribent vil du få tilsendt gratis garnpakker -helt kostnadsfritt! Disse vil du beholde, og det du lager blir så klart ditt til odel og eie. 

Du vil også kunne bygge opp kjennskap til deg selv som en personlig brand. Vi har per dags dato 5000 lesere hver måned, disse vil lese dine innlegg og du vil også kunne vise til egne prosjekter eller egen blogg.

Etterhvert som nettbutikken vår bygges opp, så vil vi også kunne tilby en hyggelig finansiell godtgjørelse per innlegg som skrives. Men i starten blir garnpakkene og kjennskap den eneste belønningen vi kan tilby 🙂 

Hva er formålet med skrivingen?

Formålet med skrivingen og innleggene, er å gi tips og råd til strikkere, samt vise frem nye og spennende garnpakker og oppskrifter. 

Vi håper at innleggene vil hjelpe strikkere med å velge riktige garnpakker, og få ekstra innsyn i trinnene og fremgangsmåte.

Hva slags type innlegg skal jeg skrive?

I utgangspunktet er vi ute etter innlegg som tar for seg strikking og ferdigstille av garnpakker, samt med litt uformelle og koselige innslag fra strikkehverdagen. Dersom du har noen spennende ideer til innlegg, så er vi svært tilbøyelige for å dele spennende og unikt innhold med våre lesere.

Ta kontakt for mer informasjon, eller for å bli vår strikke-skribent

Ta kontakt med Niklas på epost: niklas@marketin.no eller ved å bruke kontaktskjemaet som er nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg! Vi ønsker å komme i gang så fort som mulig, og vi er derfor klare med å sende ut garnpakker til strikke-skribenter allerede neste uke! Vi gleder oss til å høre fra dere.

Kanskje du også vil like:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *