Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Enkle steg for å gjøre en stue koseligere

Når det gjelder å gjøre en stue koseligere, er det et par viktige ting å huske på. I denne artikkelen gir vi deg litt inspirasjon til å tenke på!

Atmosfære

Tenk først på rommets fargepalett. Varmere farger gjør at rommet føles mer innbydende, mens kjøligere farger kan gi det en mer fredelig følelse. 

For det andre, vurder møblene i rommet. Plysjtekstiler og komfortable møbler gjør at det føles mer som et sted å slappe av. 

For det tredje, legg til noen personlige preg på rommet. Familiebilder, koselige tepper og levende lys kan få det til å føles som din egen personlige oase. 

For det fjerde, vurder belysningen i rommet. Myk, ambient belysning skaper en koselig atmosfære. Til slutt legger du noen planter til plassen. Ikke bare gir de et snev av liv til rommet, de kan også bidra til å rense luften.

Møbler 

Hvis du ønsker å gjøre stuen koseligere, er det noen møbelstiler som kan hjelpeTenk først på en komfortabel sofa eller gjør et søk for å finne lenestoler, som de sier i Sverige. Du vil ha noe med myke puter og mange puter å kose seg med. En hvilestol kan også være et koselig alternativ, spesielt hvis den har innebygget fotstøtte. 

Et annet koselig møbelalternativ for stuen din er en gyngestol. Dette er et godt valg hvis du vil slappe av med en god bok eller ta en lur. Du kan også legge til et teppe eller kaste til gyngestolen din for å gjøre den enda koseligere. 

Til slutt, vurder en ottoman eller puff. Dette kan være et flott sted å sette føttene opp etter en lang dag eller bruke som ekstra sitteplasser når du har gjester over. Igjen, å legge til et teppe eller kaste til en ottoman kan gjøre det enda koseligere.

Innredning 

Hvis stuen din har sårt behov for en makeover, men du ikke har tid eller penger til å investere i en total overhaling, fortvil ikke – det er mange små endringer du kan gjøre som vil ha stor innvirkning. En av de enkleste måtene å endre utseendet og følelsen i stuen din er å endre innredningen. 

Her er noen forskjellige typer innredning du kan bruke for å gjøre stuen koseligere: 

1. Kast tepper og puter. Å legge til noen koselige tepper og puter til stuen din vil umiddelbart få den til å føles mer innbydende. Velg tepper og puter i varme, innbydende stoffer og farger for å virkelig skru opp hyggefaktoren. 

2. Lys. Lys er alltid en god idé når det gjelder å gjøre et rom koseligere. De tilfører en varm, innbydende glød og kan også fylle rommet med en behagelig duft. 

3. Varm belysning. En annen måte å gjøre stuen koseligere på er å bytte ut lyspærene med varmere, mykere. Dette vil gi hele rommet en mer innbydende atmosfære. 

4. Område tepper. Områdetepper kan bidra til å definere et rom og få det til å føles koseligere. Velg et teppe som er riktig størrelse for stuen din og i en stil og farge du elsker. 

5. Gardiner. Gardiner kan også bidra til at en plass føles koseligere. Tyngre stoffer vil gjøre en bedre jobb med å blokkere lys og støy, slik at rommet føles mer intimt. Ved å gjøre noen få av disse enkle endringene vil du gjøre stuen koseligere. Så ta deg tid til å eksperimentere med forskjellige dekorelementer til du finner den perfekte kombinasjonen for rommet ditt.

Populære innlegg