Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Enkel Lue Oppskrift Rundpinne Barn

Introduksjon: Start med Grundleggende om Strikking

Strikking-vridd-vrang/) er en herlig, kreativ hobby som gir stor glede og varme plagg. En av de mest populære strikkeprosjektene er å strikke luer til barn fordi de er raske å lage, krever ikke mye garn, og er utmerket for å prøve ut nye teknikker. I denne artikkelen vil jeg ta deg gjennom en enkel lue oppskrift rundpinne barn, skritt for skritt. Dette er perfekt for nybegynnere eller de som leter etter et kjapt og nyttig prosjekt.

Materialer og Utstyr

Før du starter, må du sørge for at du har de riktige materialene:- Lett ull- eller akrylgarn, ca. 50-100 gram, avhengig av størrelsen på luen.- Rundpinne størrelse 4 mm (eller den størrelsen som passer ditt garn for å oppnå riktig strikkefasthet).- En maske-markør.- En ullnål til å feste trådender.
Enkel Lue Oppskrift Rundpinne Barn

Steg-for-Steg:

Oppstart

1. Legg opp masker: Start med å legge opp 80 masker på rundpinnen. Dette vil være tilstrekkelig for en lue som passer de fleste barn i alderen 4-8 år.2. Strikk vrangbord: Strikk vrangbord (2 rett, 2 vrang) i omtrent 5 cm. Dette gir en god og elastisk kant på luen.

Kroppen på Luen

3. Strikk glattstrikk: Når vrangborden er ferdig, fortsetter du med glattstrikk (alle masker strikkes rett) i cirka 15 cm. Dette danner kroppen på luen.4. Form Toppen: For å forme toppen av luen, begynn å redusere slik: Strikk 8 masker, strikk 2 masker sammen, gjenta fra – ut omgangen. Strikk en omgang uten reduksjoner mellom hver reduksjonsrunde.

Avslutning

5. Lukk av: Når luen måler ca. 20 cm totalt, og du har færre enn 20 masker igjen, klipp tråden (la en lang ende være igjen). Trekk denne gjennom de resterende maskene og stram til. Fest alle tråder.

Tips for Et Vellykket Prosjekt

– Pass alltid på å sjekke strikkefastheten din.- Velg garn som er mykt og behagelig mot huden, spesielt for barn.- Tilpass farger og mønster etter barnets preferanser for et mer personlig preg.

Konklusjon

Med denne enkle lue oppskriften for barn på rundpinne kan du raskt strikke en varm og behagelig lue som vil glede ethvert barn. Den er såpass enkel at den også passer utmerket som et prosjekt for nybegynnere. Strikk flere i forskjellige farger! Det er alltid kjekt å ha en hjemmelaget lue til kalde dager. God strikking!

Populære innlegg