Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

En enkel og koselig strikkegenser

Denne enkle, koselige strikkegenseren er perfekt for hverdagslige aktiviteter eller for å slappe av hjemme. Den er laget i myk, komfortabel bomullsgarn og har en v-hals med ribbestrikket kant. Genseren har også ribbestrikkede ermer og kanter, og er enkel å strikke opp på bare noen få timer.

Strikkegenser med enkel og koselig design

En strikkegenser er en hyggelig plagg å ha på seg. De fleste av oss har minst én i garderoben. De er enkle å style, og passer like godt til hverdags som til fest. De fleste er enkle i designet, men det finnes også mer avanserte modeller. Uansett, en strikkegenser er et koselig plagg som gjør at vi føler oss varme og behagelige.

Koselig strikkegenser – enkel og komfortabel

En koselig strikkegenser er en enkel og komfortabel genser som er laget av tynn, myk ull. Den har en rett snitt med ribbet kant nederst og ermer, og kan enten være helt lukket eller ha en liten v-hals. Koselige strikkegensere er perfekte for å ha på seg når det er kaldt ute, eller for å slå av en casual look på en varm dag. De er ofte laget i en rekke forskjellige farger, og kan enten være enkeltfarget eller stripet. Uansett hvilken type du velger, er en koselig strikkegenser en flott tillegg til enhver garderobe.

En enkel og koselig strikkegenser for deg

å nyte på kjølige sommerkvelder En enkel og koselig strikkegenser er en fin ting å ha på seg på kjølige sommerkvelder. Den kan være laget av ull eller andre typer tynn strikkegarn, og er ofte dekorert med en enkel broderi eller et mønster. Genseren har ofte ermeløse eller korte ermer, og er ofte litt foran på ryggen. Denne type genser er ofte fin å bruke på fritiden, når man skal slappe av hjemme, eller på ferie. De fleste butikker som selger ferdigstrikkede plagg fører også denne type genser.

Lag din egen enkle og koselige strikkegenser

Det er enkelt å lage din egen strikkegenser, og det er en koselig måte å bruke din fritid på. Du trenger ikke å være en erfaren strikker for å lage en flott genser, det er mange enkle mønstre å følge. Du kan bruke ull, bomull eller en blanding av begge. Du kan også bruke en tynn strikktråd for å få en tynnere og mer elegant genser. Når du har valgt materialet du skal bruke, må du beregne hvor mye du trenger. Det er enkelt å beregne hvor mye garn du trenger. Du trenger bare å ta mål av overkroppen din, fra den ene skulderen til den andre, og deretter fra midjen din og opp til halsen. Disse målene gir deg en pekepinn på hvor stor genseren skal være. Når du har beregnet hvor mye garn du trenger, kan du begynne å strikke. Det er viktig å bruke en rett pinn, slik at mønsteret blir jevnt. Du kan strikke fastmasker eller løse masker, alt etter hvilket mønster du ønsker. Når du nærmer deg slutten av genseren, må du begynne å lage ermene. Du kan lage ermene like lange eller like korte som du ønsker, dette er helt opp til deg. Når ermene er ferdigstrikkede, kan du sy dem fast på genseren. Du kan også bruke en knapp eller en hette for å lukke genseren. Når genseren er ferdig, kan du bruke den akkurat som den er, eller du kan pynte den med en liten broderi eller et par perler.

Strik en enkel og koselig genser til vinteren

En enkel og koselig genser i ull er det perfekte plagget for å holde deg varm i vinterkulda. Genseren er relativt enkel å strikke, og det er alltid hyggelig å ha et plagg du har laget selv. Denne oppskriften er for en genser med rundfelling og ermetapper, og den kan enkelt tilpasses din egen størrelse. Du trenger: – ca. 400-500 gram ullgarn i din ønskede farge (garnet bør være merinoull for å være mykt og behagelig å ha på) – strikkepinner i riktig størrelse (størrelsen på pinnene er avhengig av tykkelsen på garnet ditt) – en strikkeoppskrift eller mønster (dette kan du enkelt finne på nettet eller i en bok om du ikke har dette fra før) Først må du beregne hvor mye garn du trenger. Dette gjør du ved å måle overkroppen din fra halsen og ned, og legger til ca. 10 cm for å få riktig lengde på genseren. Deretter måler du omkretsen rundt livet ditt, og legger til ca. 5 cm for å få riktig omkrets på genseren. Når du har målt opp og beregnet hvor mye garn du trenger, kan du gå i gang med å strikke. Start med å strikke rundt omkretsen på genseren, og fortsett med å strikke rettstrikking oppover. Når du når ønsket lengde på genseren, strikker du to omganger med rundfelling for å få den til å sitte bedre. Deretter fortsetter du å strikke rettstrikking oppover igjen, men denne gangen legger du inn et metromarkør etter hver omgang. Når du har strikket ca. 2/3 av veien oppover, begynner du å strikke ettermønsteret for ermene. Du fortsetter å strikke rettstrikking oppover, og når du når ønsket lengde på ermene, strikker du to omganger med rundfelling. Deretter strikker du rettstrikking nedover igjen til du når metromarkøren, og strikker deretter vrangbord rundt hele genseren. Når du når nederkanten av genseren, avslutter du med å strikke en omgang med rundfelling, og klipper så av garnet. Når du har strikket ferdig genseren, må du bare sy i eventuelle løse ender, og den er klar til å brukes. Med en enkel og koselig genser i ull, er du klar for å møte vinteren!

Populære innlegg