Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Strikkede juledekorasjoner i Danmark

Julen er den beste tiden på året for å eksperimentere med favoritthåndverket og gjør-det-selv-ideene for hjemmeinnredning og gaver. Strikkere kan nyte denne sesongen med sine kreative ideer som flyter inn i klassiske dekorasjoner, søtt håndverk og nydelige gaver til familie og venner. 

Du trenger bare et garnnøste og nåler for å lage søte godsaker til jul. Hvis du er nybegynner, start med en enkel idé. Det er imidlertid ingen mangel på design og mønstre for strikkeproffer. Her er noen koselige strikkede dekorasjoner til hjemmet ditt. Disse søte dekorasjonene vil absolutt imponere alle dine gjester. Om du lurer på hvilke butikker selger all materiale du måtte trenge i Danmark, kan online kundeopplevelsesplattformer som ReviewsBird hjelpe deg med nyttig informasjon om gode butikker.

Har du noen gang feiret jul i Danmark? Dersom du er nysgjerrig på hvordan danskene feirer jul og hvordan de pynter huset for en magisk julestemning, har vi funnet en god guide som forteller deg mer om hjemmelaget julepynt. 

Julestrikkeoppskrifter

Hva er bedre enn håndlaget juleglede? Enten du ønsker å sette noen festlige innslag i hjemmet ditt, lage en håndlaget gave til en venn er disse jule strikkeoppskriftene perfekte for å få deg i julestemning! En fordel ved julestrikking er at du ikke trenger å være en ekspertstrikker for å lage noe vakkert og minneverdig som vil bli verdsatt år etter år. Faktisk er mange mønstrene som er både enkle og superraske. Samtidig er den en rekke alternativer for deg som ønsker litt mer utfordrende prosjekter.

Denne ideen har ingen grenser. Du kan lage dekorative pyntegjenstander til å henge på juletreet, dekorere klær, bord, dører og bad også! Husdekorasjoner og julepynt går aldri av moten. Dekorasjoner som gave  kan være en uvanlig og unik gave som vil bli verdsatt. Du kan også pynte hjemmestrikkede juletrær, kuler og bordpynt. Ikke glem nissefigurer og dørstoppere med juletema.

Nisser

Å strikke noen søte nisser er den perfekte juledekorasjonen. Du kan lage ved å strikke litt fargerikt garn. Lag dem som pyntegjenstander for treet ditt eller bare plassere dem der du føler de passer. Julenisser er en av de beste strikkeprosjekten du kan prøve deg på rundt julen. Har du ekstra biter av sokkegarn liggende? Hvorfor ikke bruke dem til å lage en tullete og søt nissefamilie? Du kan også bruke forskjellige garnvekter for å lage nissene dine i litt forskjellige størrelser. I tillegg til garn og nåler, trenger du også litt innhold for å fylle kroppen, fyll for å fylle hatten, og eventuelt litt ekstra pynt. Det er en rekke ulike måter du kan strikke nisser på. Dette betyr at det er oppskrifter der ute som passer for alle nivåer, samtidig som de ser vakre ut som dekorasjon.

Juletre

Morsomme og festlige små trær er strikket ovenfra eller nedenfra og ned og fylt med polyfill. De gir så mye rom for kreativitet! Strikk alle likt, eller bruk forskjellige farger og garnvekter for å skape en unik juleskog. Du kan også bli fancy ved å legge til perler, bittesmå lys eller små ornamenter. Det hørest kanskje rart ut å strikke et tre, men det ser veldig fint ut om du bruker det som dekorasjon. Du kan strikke helt vanlig og bruke det du har strikket til å kle en gjenstand slik at det ser ut som et tre. I dette prosjektet er det kun kreativiteten som setter grenser. 

Strømper

De håndstrikkede strømpene er nydelige julegaver. Alt du trenger å gjøre er å velge noe garn du liker, velge livlige farger som et tradisjonelt tema eller gå med grått og brunt for et mer moderne utseende. Nisserød og mens er alltid muntre farger for barn i alle aldre. Håndstrikkede strømper er etterspurt under de kalde vinterkveldene, de lager flotte ornamenter på en kappe. Så strikk noen til dine kjære. Lag en strømpe og fyll den med godsaker til barna i familien din. Strømper er også fine dekorasjoner, spesielt om du inkluderer julemotiver. Du kan henge dem over peisen, på veggen, eller kanskje til og med på juletreet.

Juletrepynt

Håndstrikket juletrepynt er den perfekte måten å legge til et snev av kjærlighet til ethvert juletre. Mini julesokker eller små juletrær søte og perfekte til juletreet. Du kan også strikke dine egne julekuler i ulike mønstre. Dette kan du enten gjøre ved å strikke kun juledekorasjonen, og fylle den opp. Du har også muligheten til å strikke rundt en julekule, slik at du får ditt personlige design på kulen som du kan henge på treet. Dette setter en personlig tvist på juletreet, sammenlignet med å bare bruke butikkjøpt juletrepynt.

Populære innlegg