Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

De beste strikkeproduktene og utstyret for hobbystrikkeren

Introduksjon: Hvorfor du bør begynne å strikke og få noen nye ferdigheter

Strikking er en flott ferdighet å legge til repertoaret ditt. Det er en hobby som du kan ta opp og deretter legge fra deg når som helst, det er et håndverk du kan lære mens du ser på TV eller mens du er på bussen, og det kan være en fin måte å bli kreativ med hendene på.

Strikkeutstyr er ikke for dyrt og det er mange gratis strikkeoppskrifter tilgjengelig på internett.

Hva er i strikkeverktøysettet ditt?

Du kan bli overrasket over å høre at strikkepinner og heklenåler brukes på arbeidsplassen.

Strikkepinner og heklenåler er ikke bare for hobbyfolk lenger. Selskaper som Nike, Adidas og Puma har brukt disse verktøyene til å lage prototyper av produktene deres. De bruker disse verktøyene fordi de lar dem jobbe i liten skala, noe som er viktig når du ønsker å teste ut et design eller en prototype før du investerer i større produksjon.

5 nettbutikker for de beste strikkeproduktene

Det er en kjent sak at strikking er en hobby som har eksistert i århundrer. Det har gått i arv fra generasjon til generasjon og fortsetter å være en populær hobby for mange mennesker.

Det er mange nettsteder på internett som tilbyr strikkeprodukter og utstyr, men ikke alle er verdt tiden din. Følgende liste over de beste strikkestedene vil hjelpe deg med å finne det du trenger, enten det er mønstre, garn eller andre forsyninger.

1) Knittingparadise.com – Knitting Paradise er en blogg som rommer en rekke strikkeoppskrifter, artikler og ressurser for både strikkere og heklere.

2) Woolwarehouse.co.uk – Woolwarehouse er et ullfirma som spesialiserer seg på å lage høykvalitets ullprodukter fra de britiske øyer.

3) Ebay.com – Strikkeprodukter er tilgjengelig på Ebay.com, hvor du kan finne garn, strikkepinner, heklenåler, strikkebøker og mer.

4) Amazon.com – Det er mange strikkeprodukter på Amazon. Du kan finne verktøy for å gjøre livet enklere, som magnetiske pinner for håndarbeid og tilbehør som runde strikkepinner. Amazon har et mangfoldig utvalg av mønstre, garn og bøker som passer til ethvert prosjekt.

5) Etsy.com – Etsy er et flott sted å finne alle typer strikkeprodukter. Disse varene inkluderer alt fra strikkepinner, heklenåler, strikkevesker og tilbehør. Dette er en fantastisk ressurs for strikkere da den har noe for alle, fra nybegynnere til de mer erfarne.

Populære innlegg