Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

Børstet Alpakka

Har du noen gang strikket med et alpakka garn, som Børstet Alpakka?

Om du sa ja, vet du hvor fantastisk et bra alpakka plagg er å bruke!

Sa du nei, så skal jeg fortelle litt om hvorfor du burde prøve.
Gjerne les om du også har prøvd før, fordi jeg skal komme med anbefalinger til noen elegante oppskrifter også.

Børstet Alpakka fra Sandnes Garn.

Hvorfor alpakka?

Det finnes mange gode grunner til å velge et alpakka garn å strikke med. Først og fremst så er jo alpakkaen bare noe av det søteste som finnes!

Alpakka ullen er kjent for å være glatt som silke, mykere enn bomull og sterkere enn vanlig ull. Plaggene du lager med et alpakka garn skaper utrolig lekre og luftige plagg som gir et eksklusivt uttrykk.

Alpakka ullen er også kjent for å ikke klø som vanlig ull. Derfor kan dette være et super valg for deg som syns vanlig saueull klør litt for mye. Men igjen så varierer dette litt fra person til person, så det kan være greit å strikke et lite stykke først, og kjenne den mot huden.

Min favoritt

Børstet Alpakka garnet til Sandes Garn er mitt favoritt alpakka garn. Jeg bare elsker hvordan den kjennes mot huden! Jeg har også funnet noen veldig fine oppskrifter som kan kjøpes sammen med Børstet Alpakka garnet, så her er det bare å sette igang!

Du kan få kjøpt Børstet Alpakka hos Titt Inn Garn.

Et par oppskrifter

En oppskrift som er essensielt når du skal bruke dette garnet er 1614 Børstet alpakka. Her får du et komplett hefte med hele 14 oppskrifter!

Eller hva med denne oppskriften på en lekker Lousiana genser. Dette er en herlig og trendy genser, som ser seg alltid bra ut!

Stort utvalg av Alpakka garn finner du her

Om du likte dette innlegget kan du også gjerne lese NANCYKOFTER I ALLE FARGER

Populære innlegg