De beste strikkebøkene for å lære å strikke – Med nyttige tips!

Strikking er i ferd med å bli en av de mest populære hobbyene rundt om i verden, og det er mange grunner til det. Strikking har mange fordeler for kropp og sinn og kan plukkes opp av alle med litt veiledning.

Strikking er et tradisjonelt håndverk som har blitt praktisert av mennesker over hele verden i århundrer. Den kombinerer håndarbeid med tekstilproduksjon og kan brukes til å lage en rekke forskjellige ting.

Strikkere kan bruke ferdighetene sine til å lage en rekke gjenstander som klær, tepper og dukker. Strikking kan være en fin måte å slappe av på, senke stressnivået eller fokusere på noe annet enn arbeidet ditt.

De 5 beste bøkene for å lære å strikke

Strikking er en flott hobby, og det er hundrevis av mønstre du kan prøve, noe som utvilsomt er kreativitetsfremkallende. Hvis du vil komme i gang, her er fem bøker som vil hjelpe deg å lære grunnleggende strikking og lage fantastiske prosjekter.

1) Knitting for Dummies av Deborah Robson

2) The Knitter’s Bible av June Hemmons Hiatt

3) Lær deg selv å strikke visuelt av Donna Hulka

4) The Knit Stitch: En trinn-for-trinn guide til grunnleggende strikketeknikker av Pam Allen

5) The Complete Idiot’s Guide to Knitting and Crocheting

Tips for ny-strikkeren som ønsker en tryggere start

Vi anbefaler et tykkere garn som er lettere å strikke med for nybegynnere.

Når du først skal lære å strikke, er det best å begynne med et tykkere garn. Et fluffy garn er perfekt, men du kan selvsagt velge den du liker best.

Når det gjelder strikkepinner bør du velge rundpinner, da dette gjør det lettere å holde maskene mens du strikker.

Perfekte garn for alle

Isager silke mohair strikkegarn er et garn laget av en blanding av ren silke og mohair. Det er en luksuriøs fiber med en myk følelse og et fantastisk luftig utseende.

Garnet produseres i både lyse og mørke nyanser. De lyse nyansene er hovedsakelig beige, fersken eller lys rosa, mens de mørke nyansene hovedsakelig er mørk beige, dyp rosa eller mørkeblå.

Tynn silkemohair er et vakkert, delikat garn som føles som det vil vare evig. Det er heller ikke for dyrt med tanke på hvor lenge det varer. Når jeg trenger et nytt plagg bruker jeg alltid dette garnet.

Jeg håper du likte dette innlegget og syntes det var nyttig. I så fall, del det med venner; Takk for at du leser!

Vi kommer med et nytt innlegg snart! <3