Les om hvordan Marius-genser ble til og se den spenennde historien til Marius

De 5 beste strikkebloggene for deg som elsker strikking!

Strikking er en kunstform som har eksistert i århundrer. Den ble opprinnelig brukt som en måte å holde varmen på og som dekorasjon. I dag har strikking utviklet seg til en hobby som kan være både kreativ og avslappende. Deltakerne kan bruke en rekke forskjellige garn, som alpakka og mohair for å lage skjerf, hatter eller andre gjenstander.

Strikking er en av de mest populære hobbyene i verden. Med alle de forskjellige mønstrene og fargene du kan lage, er det ikke rart hvorfor! Du finner strikkeutstyr i alle butikkene som selger garn, og noen butikker selger til og med strikkesett! Alt du trenger for å komme i gang er noen nåler, garn og tålmodighet.

5 beste strikkebloggene å følge hvis du elsker strikking

Strikking er en veldig populær hobby blant kvinner og menn. Det er en fin måte å slappe av og ha det gøy mens du jobber med noe som til slutt vil bli en vakker, personlig gjenstand.

I denne artikkelen skal vi ta en titt på de 5 beste strikkebloggene i Norge. Disse bloggene drives alle av folk som elsker strikking og ønsker å dele lidenskapen sin med andre. De tilbyr tips og triks for nybegynnere så vel som mer avanserte strikkere eller de som ønsker å lære nye teknikker.

  • Vibbedille er en strikkeblogg som er laget av to søstre i Norge. Bloggen har publisert innhold hver dag siden 2015 og inneholder artikler om strikking, design, skandinavisk kultur og alt som har med håndverket å gjøre. Vibbedilles hovedmål er å dele deres kjærlighet til strikkekunsten og bringe mennesker sammen som deler denne lidenskapen.
  • MonicaStrikk gir strikkere en ressurs for å finne prosjekter, oppskrifter og mer. Du kan finne all slags strikkeinformasjon, inkludert opplæringsprogrammer, informasjon om nytt garn og en ordliste med strikkebegreper.
  • Strikkepiken er en populær blogg som tilbyr strikkeoppskrifter for nybegynnere og erfarne strikkere, veiledning om hvordan du løser strikkeproblemer, og artikler om garn og strikking med ull. Bloggen har vært på nett siden 2008 og er en av de eldste ressursene for norske strikkere.
  • https://www.strikkeblogg.no er en nettside for strikkere og heklere som har en rekke oppskrifter, veiledninger og kurs som er tilgjengelig for å hjelpe deg med å lære nye teknikker eller forbedre dine eksisterende ferdigheter. Her finner du alt av strikketilbehør som er tilgjengelig å kjøpe. De er alle laget av materialer av høy kvalitet og er tilgjengelige i en rekke farger for å passe enhver preferanse.
  • Blog.strikkia.no er en strikkeblogg som ble grunnlagt i 2008 og har siden vokst til et stadig voksende fellesskap av lidenskapelige strikkere over hele verden. Denne bloggen tilbyr praktiske råd og veiledninger for nybegynnere, samt utfordrende mønstre for mer erfarne strikkere.

Vi håper du liker våre anbefalinger

Strikkeblogging tar fart og har blitt mye moro å finne. Det øker jevnt og trutt i popularitet, med mange grupper og nettverk som ser en enorm økning i trafikk fra følgerne deres. Jeg håper du fant denne listen over de fem beste strikkebloggene for å være nyttig i søket etter nytt innhold som vil lære deg noe nytt eller inspirere ditt neste prosjekt.

Kos deg med strikking!

Populære innlegg