Vil du være med på en kreativ utfordring under OL?

Redaksjonen
kommentarer

 

Kreaol bilde 3

Innlegget inneholder sponsede lenker.

Denne sommeren vært den ”verste”sportssommeren på mange år. Først med VM i fotball, deretter Tour de France, og nå er det Sommer-OL som starter den første helgen i august. Ergo har det vært mange anledninger til TV-strikking! :)

… Man kan jo velge å takle dette med all TV-sporten på flere måter. Det er selvsagt lett å gå lei av at sport fyller nesten all sendetid, eller man kan gjøre som Anita, fra bloggen Photomusen Hun har satt i gang en kreativ utfordring, og inviterer andre kreative sjeler som strikker, hekler, syr, broderer eller tegner til å være med på denne under hashtaggen #krealegene.

Takk til @anitavolkmann for utfordringen! Jeg har nemlig både en lappe- og redo-bunke” av tøy liggende, som etter hvert har antatt gigantiske dimensjoner. Den trenger så absolut en utfordring for å forsvinne i fra sybordet mitt, slik at det endelig kan bli plass til noen nye kreasjoner der.

Strikking blir det for min del ikke så mye av for tiden, grunnet en frossen venstre skulder. Desverre er det eneste jeg kan gjøre små prøvestrikk og det er jo litt frustrende for en som elsker å strikke! Derfor får lappebunken, symaskinen og en liten hekle-UFO, bli min utfordring under #kreaol

Sine Larsen 1Er du også med på en utfordring? Her på Woolspire er vi med, og vi syns at dette er et helt supert initiativ!

Så meld deg på under de kreative fanene hos Photomusens blogg 

Det blir det en ekstra bonus til alle deltagere, og det trekkes også lodd på en hemmelig «medalje», søndag 21. august.

Sommerhilsener fra Sine – creative director hos woolspire.com

PS! Mangler du gode prosjekter og inspirasjon til din #kreaol utfordring, kan du sjekke ut vårt garnsortiment, og de flotte hekle- og strikkeoppskriftene i Woolspire shoppen

SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Konkurranse