Verdens søteste babyluer – fra Lucky rock designs

Mary-Ann Astrup
kommentarer

 

lue-med-riller-jane-bjorgesaeter

babyluer

Innlegget inneholder sponsede lenker. 

Har du sett noe så nydelig som disse babyluene? Disse luene ble opprinnelig laget som rekvisitter til babyfotografering, men de ble snart så etterspurte at oppskriftene måtte komme i salg.

Vår faste gjesteblogger, Jane Bjørgesæter som har vært med her på Tusen ideer  helt i fra starten i 2014 er selv litt av en tusenkunstner. I tillegg til strikke utrolig mange flotte plagg til sine egne tre små barn, er hun også en relativt nystartet strikkedesigner. Hun står også bak bloggen Lucky rock designs som både inneholder inspirasjon til strikking og andre former for DIY.

Ble bitt av strikkebasillen da hun ventet sitt første barn

Jane er født i 1984, og ble seriøst bitt av strikkebasillen i slutten av 2006. Hun ventet da sitt første barn, og ville lære seg å strikke igjen. Noe hadde hun jo lært på barneskolen, men ikke noe annet enn å legge opp, strikke fram og tilbake og felle. Til alt hell har hun er mamma som er veldig flink til å strikke og hekle, så hjelpen var nær. Nå kan Jane fortelle at hun etter hvert  har lært mor noe også, så utviklingen i fra den spede starten har vært stor.  Drømmen er å kunne leve av strikking, lage oppskrifter, og selge garn.

En av Woolspires uavhengige designere

Foreløpig selger Jane litt via nettbutikken hun har på sin egen blogg, og i tillegg er hun også blitt en av Woolspires uahengige designere, og har derved også det som en salgskanal. Det fine med å være en av disse er at hele inntekten av oppskriftsalget går uavkortet tilbake til designeren. Av hennes oppskrifter har vi i dette innlegget valgt å presentere hennes kjempesøte babyluer. Og under bildene finnes det lenker til hvor dere kan kjøpe strikkeoppskrifter og garnpakker.

Strikker på bestilling

Jane tar også i mot bestilling på strikkeplagg. Har du spørsmål og vil vite mer om det, kan du kontakte henne på e-post:  kontaktluckyrock@gmail.com

Pixieluer

 

Lucky Pixie er navnet på denne lua. Ekstra søt blir den jo med en stor, heklet blomst på, som på dette bildet, og det gjør seg seg jo veldig godt til en babyfotografering, hvis du skulle ha lyst til å bruke ideen selv. Garnforslag er Baby ull, fra Dale garn og strikkeoppskriften finnes i størrelsene 0–3 ( 3-6 ) 6–12 (12-18 )mnd 2 – 3 år.

Her kan du kjøpe en prisgunstig pakkeløsning med garn og strikkeoppskrift 


Perlelue

Sukkertopp er en lue i dobbelt perlestrikk. Den har god passform som sitter godt på hodet, og den er enkel å strikke, også for nybegynnere. Vil du strikke den selv? Strikkeoppskriften finnes i størrelsene: 0-3 (3-6) 6-12 (12-18) mnd 2 år (3 år) 4 år, og luen strikkes i Lerke fra Dale garn.

Kjøp prisgunstig garnpakke med strikkeoppskrift


lue-med-riller-jane-bjorgesaeter

Perlelue, en lue med riller som er enkel å strikke. Den har god passform og passer like godt sommer som vinter. Størrelser: nyfødt ( 3 – 6 ) 6 – 12 ( 18 ) mnd 2 år. Luen strikkes i Lerke fra Dale garn.

Her kan du kjøpe garnpakke med strikkeoppskrift


luftig-perlelue-jane-bjorgesaeter

Luftig perlelue er en tynn og varm lue strikket i perlestrikk. Man kan fint variere disse luene med andre strukturer, f. eks. glattstrikk eller riller. Luen er strikket i Faerytale fra Du Store Alpakka, og oppskriften finne i størrelsene nyfødt (0 – 3 ) 6 – 12 ( 12 – 18) måneder.

Her kan du kjøpe strikkeoppskrift og garnpakke

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse