Uimotståelig søte! Heklede baby-boots

Mary-Ann Astrup
kommentarer

Baby-bootsEn hund etter restegarnsprosjekter?

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg er konstant på leting etter fine, morsomme eller nyttige restegarnsprosjekter. Er ideene i tillegg uimotståelig søte,  så er jeg solgt!

Jeg kan faktisk nesten ikke få nok ideer til ting jeg kan lage av alle restenøstene som av en eller annen mystisk grunn har en tendens til å hope seg opp.  Det er selvsagt en viss mulighet for jeg liker så godt å lage ting av restegarn at jeg har lett for å plukke med meg ett nøste mer enn jeg faktisk trenger. Bare sånn for sikkerhetsskyld. :)

Cowboy baby-boots

Denne oppskriften på utrolig søte baby-boots fant jeg hos Happyberry crochet som er en av mine engelske favorittblogger. Happyberry lager også fine og instruktive videoer og hvordan du hekler disse kan du se i videoen under. Link til gratis oppskrift finner du litt lenger nede i innlegget.

Gratis oppskrift på engelsk finner du hos Happyberry crochet.

Se gjerne engelsk – norsk hekleordliste som er til god hjelp om du vil prøve deg på disse. 

DSCN5097_smKanskje kjenner du en nybakt mamma som vil bli glad for å få et par slike til det lille nurket?

Lykke til med heklingen!


Del gjerne bilder av dine restegarnsprosjekter med oss!

Har du bilder av noen av dine restegarnsprosjekter er du hjertelig velkomment til å dele dem med oss på Instagram. Tagg dem med #restegarnsprosjekt og #tusenideerno.

SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Give away, Hekling