Tips til flott pynt og gaver du kan lage selv

Redaksjonen
kommentarer

DG_333-02_Lyslykter_HR_Web_3

Innlegget inneholder sponsede lenker. 

Elsker du å lage julepynt og gaver selv, så er det nå massevis av nye, flotte oppskrifter å få kjøpt. Her er et lite utvalg av det som nå finnes for salg.

 

Lekkert nytt til huset! Samler du på gamle gjenbruksglass, vide vaser og gamle telysholdere? Da kan du lett fornye de med et strikket trekk. Disse kan du selvsagt lage i akkurat de fargene du vil, men vi syns de ble ekstra lekre i hvitt. Trekkene er strikket i Dale Lanolin wool og Falk. Disse er selvsagt også flotte å gi bort i gave. Hvis du også får lyst til å lage disse, så finner du oppskriftene i linken under. Tips! Putt batteridrevne LED-telys i glassene, så slipper du å være bekymret for brannfaren.

Du finner garnpakke til alle tre lystrekkene for salg her.

 

DG_333-15_Treteppe_HR_Web_1

Hekta på hekling? Et jultreteppe til å fange opp nålene er kjekt å ha klart før treet kommer i hus. Dette er heklet i fastmasker med Dale Hegre (100 % ull) , og en picotkant i garnet Gullfasan.

Du finner garnpakke på juletreteppet for salg her.

 

DG_333-14_Pulsvanter_HR_Web_2

En gave alle blir glad for! I den kalde årstiden, elsker vi å ha et par pulsvanter på oss, eller med oss vesken. Disse er strikket i bjørnebærmønster, og ganske raske å lage om du også vil gi noen en varmende gave. De er strikket med to tråder, den ene i Dale Alpakka, og den andre i Kidsilk Erle.

Du finner garnpakke til pulsvantene for salg her. 

 

DG_333-08_Votter_HR_Web_1Votter til liten og stor, til mor, til søster og bror … Disse nydelige vottene med flettemønster er strikket i Dales Natural lanolin wool, og det er et 4 -tråders garn som ivaretar ullens opprinnelige egenskaper. Det betyr maksimal elastisitet og god varme- og isolasjonsevne selv når plagget er fuktig og vått. Etter farging tilsettes lanolin som er naturlig ullfett som øker ullas selvrensende og vannavstøtende egenskaper. Det gir deg et garn med de beste bruksegenskapene til f.eks. sokker, votter og alle typer plagg til sport og fritid. Har du lyst til å strikke vottene til deg selv eller noen du er glad i, så finnes garnet i 29 forskjellige farger. Ergo gode muligheter for å finne sin favoritt. Finnes i barnestørrelse 4-10 år og dame one size.

Du finner garnpakke til vottene for salg her.

 

DG_333-08_Votter_HR_Web_3

Hjemmestrikkede votter og hansker er alltid en populær gave. Hvem vil vil vel ikke bli glade for å finne en pakke med et par slike under juletreet?

 

DG_333-21_Votter_Vanter_HR_Web_2

Gavedryss er navnet på disse vottene og hanskene, og det er et riktig passende navn, syns vi, for disse tror vi at alle kan like. De er strikket i Dale Pure ECO som er et økologisk og etisk garnkonsept for deg som vil ha glede og nytte av ullas opprinnelige egenskaper. Og for deg som er opptatt av helse, dyrevelferd og miljø. Les mer om Dales økologiske garn her.  Pure ECO Baby Wool er et 4-tråds ekstra mykt og naturlig garn i ren, ny ull som har beholdt ullas opprinnelige egenskaper. Det betyr maksimal elastisitet og god varme og isolasjonsevne selv når plagget er vått.

Garnpakke til hansker og votter finnes for salg her.

 

DG_333-21_Votter_Vanter_HR_Web_3Hanskene og vottene finnes i barnestørrelse 2 – 8  år, og i dame og herrestørrelser. Garnet finnes i 30 nydelige farger, så det er rikelig å velge i mellom for den som helst vil ha em i egne favorittfarger.

DG_333-21_Votter_Vanter_HR_Web_4

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse