Sy sammen heklede deler med madrassting.

Aud Bergquist
kommentarer
IMG_2963 klippet_madrassting
Denne vesten som er montert med madrassting finner du oppskrift til ved å følge lenke under.

Madrassting er kanskje mest brukt til å sy sammen strikkede deler, men madrassting kan like gjerne brukes til å sy sammen heklede deler.

Se hvordan du syr madrassting her! 

Stingene kan dras til, slik at sømmen blir så godt som usynlig. Sømmen kan også bli en fin kontrast, hvis en velger en annen farge på tråden enn på delene som skal sys sammen, og syr med slakkere tråd.

20171203_101838 (2)_montert med madrassting
Denne vesten som er laget med samme oppskrift som den over, og montert med madrassting.Lenke til oppskrift finnes nederst.

Disse to vestene er laget av heklede ruter, hvor den ene er sydd sammen med tråd i samme farge som rutene, og den andre er sydd sammen med kontrastfarge.

IMG_2924_sammensying med madrassting
Sammensying med madrassting av heklede deler.

Slik syr du sammen heklede deler med madrassting:

For å sy sammen på denne måten, må de heklede delene legges ved siden av hverandre med rettsiden opp, og sånn at maske ligger mot maske. La nål en gå på undersidene av maskene når den går mellom to ruter, og på oversiden av maskene når den går til en ny maske langs kanten.

Med heklede ruter er muligheten for kombinasjoner uendelig, både når det gjelder farger og fasong. Oppskrift til vesten på bildene er tilgjengelig på norsk og engelsk, og kan kjøpes HER.

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Hekling, Nyttig info

Annonse