Strikk en stor og god jakke i deilig tweedgarn

Mary-Ann Astrup
kommentarer

kromose cardigan 3 1500_ alpakka tweedgarn

Innlegget inneholder sponsede lenker.

Jeg elsker store jakker, og bruker dem nesten hele året, men da gjerne i litt ulike garnkvaliteter. Denne flotte, lange cardiganen i strukturstrikk og tweedgarn, er en av mine favoritter denne sesongen. Den er i designet av den danske strikkedesigneren Cecilie Dam Bertelsen.

Denne jakken er også helt perfekt  for mørke vintermorgener med fyr i peisen, og noe varmt i koppen. Er du også glad i slike «kryp inn i» jakker? Da er det sikkert kjekt å vite at oppskriften nå er i salg, og at du kan kjøpe den sammen med en prisgunstig garnpakke. Cecilie Dam Bertelsen har også designet en flott lue som passer fint til jakken, og den kan du se litt lenger nede på siden. Sjekk også ut hennes blogg: hvadbiertaenker.dk

Her kan du kjøpe strikkeoppskrift og garnpakke til Kromose cardigan.

Kromose cardigan har smale ermer og en litt oversized passform. Den blir absolutt penest når den strikkes den med originalgarnet, Alpakka Tweed, fra Du Store Alpakka.

kromose cardigan 2 1500_alpakka tweedgarn

Alpakka Tweed: Dette garnet har et klassisk, rustikt preg, men det er like mykt og deilig som andre alpakkagarn.  Er ikke blått din farge, så finnes dette relativt nye garnet i 12 nydelige farger som er inspirerte av naturens fargespill. Plagg laget i Alpakka Tweed blir myke og gode å ha på, og holder fasongen godt ved bruk. Tweed-garnet består av 50% alpakka, 30% merinoull og 20% Donegal, og har en nydelig tekstur og en delikat mykhet som gjør det helt perfekt til lun og myk vinterstrikk.

Trenger du en ny, god lue? Da kan du også strikke  Kromose luen. Denne matcher vel jakken helt supert, hva?

kromose-lue-cecilie-dam-bertelsen__alpakka tweedgarn

Har du lyst til å få ukentlig inspirasjon, gode tips og tilbud på lekkert garn? Da kan du melde deg på dette nyhetsbrevet!

red kromose cardigan 4 1500__alpakka tweedgarn

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Garn, Oppskrifter, Strikking

Annonse