Årets julemarkeder 2015 – Stor oversikt for hele landet

Mary-Ann Astrup
kommentarer
JulStiklestad Foto OEyvind Malum - julemarked
© FOTO: Øyvind Malum

JULEMARKED I NORGE: Under Jul igjen våkner museumshusene på Stiklestad til liv og jula forberedes i alle tun.


Gleder du deg til jul? Det gjør vi, og vi har i alle fall tenkt oss på minst ett julemarked. I denne listen som Klikk.no har laget i samarbeid med Lev Landlig finner du de fleste julemarkeder i Norge. Ta en titt! Det gjelder å være godt forberedt, ikke sant?

 

Ved Mari Parelius Wammer/ Klikk.no

Mer enn 200 julemarkeder du kan besøke i 2016

Det betyr ikke at listen over er fullstendig, blant annet har vi få arrangementer i Nordland, Troms og Finnmark. På noen arrangementer har vi kun informasjon om sted og dato, vet du noe mer om disse må du gjerne også sende oss en mail, så skal vi forsøke å oppdatere listen fortløpende. Dersom du vet om et arrangement som IKKE står på listen, er det flott om du sender en mail til Mari Parelius Wammer.

Vil du ha flere detaljer?

Informasjonen vi har valgt å ha med på denne listen er arrangørenes egen, eller det har kommet inn som tips. For detaljer om åpningstider og tidspunkt for ulike aktiviteter, kontakt arrangementene direkte. Noen arrangementer koster penger, andre er det gratis å komme inn på.

Vi har ikke kapasitet til å få med alle detaljer, men har valgt å heller få med så mange arrangementer som mulig. Julemarkedene er delt inn etter fylker, og arrangementene er sortert etter startdato.

Og til slutt – et par generelle tips til deg som skal på julemarked:

  • Kle deg godt
  • Husk kontanter – de fleste små julemarkedene tar ikke kort.

Hvilket julemarked er din favoritt? Det vil vi gjerne vite i kommentarfeltet vårt.

julemarkedBaerumsVerk
© Foto: Bærums Verk

JULEMARKED I NORGE: Jul på Bærums verk har fokus på å samle delikat design, solid håndverk, god mat og nydelig kunst i vakre omgivelser. © Foto: Bærums Verk

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Nyttig info

Annonse