Smarte oppbevaringstips for julepynten

Mary-Ann Astrup
kommentarer

Når er det egentlig vi skal pakke bort julepynten? Og hvordan pakke den bort slik at det blir morsomt å pakke den opp igjen til neste jul? Sjekk de fine oppbevaringstipsene i den vedlagte videoen.

Når er det egentlig jula skal ut av huset?

Er det trettende dag eller tyvende dag jul? Tradisjonen med julas avslutning knyttes gjerne til rim som «Trettendedag Knut danser julen ut» eller «Tyvendedag Knut kastes julen ut». Men når skal julen egentlig ut og hvem var egentlig Knut? Det kan du lese mer om i på denne siden fra Norsk Folkemuseum eller denne som tidligere har vært publisert hos Nrk.

Men enten du velger 6. eller 13. januar som din avskjed med julen, så er det greit å få pakket bort pynten på en måte som også gjør at det er hyggelig å pakke den opp igjen neste år.

Men obs! Sjekk med renovasjonsetaten i kommunen din når de ønsker at trærne skal kastes. Det er som regel en gang mellom 6. og 12. januar.


Med plastbegre av noe slag (youghurtbegre f.eks. kan godt brukes til dette), eller plastglass som er brukt her, og en papp-plate kan du lage mange slike oppbevaringsbrett til julekuler, og stable dem oppå hverandre i en eske eller stor plastboks.

Oppbevaring julepynt - oppbevaringstips

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Hobby, Nyttig info

Annonse