Slik syr du en babybody

Lillian Bigton
kommentarer

2018-02-05 12.30.02-1

Hvordan sy en babybody?

Jeg har laget en ny youtubevideo som jeg ønsker å dele med dere! Denne gangen ble det en tutorial på hvordan man syr en babybody. Videoen kan du  nederst på siden, men les først det jeg skriver under bildene.

Det er ikke vanskelig å sy en babybody, og det er jo et prosjekt som er veldig nyttig også, spesialt om man har små barn. Jeg har sydd veldig mange, og de blir superfine! Og det beste av alt – du får bestemme helt selv hvordan du vil ha den!

2018-02-05 12.26.50

I videoen så syr jeg på overlock og coverstitch, men man kan selvfølgelig sy alt på vanlig symaskin også.

Jeg har en egen video som viser hvordan man kanter på vanlig symaskin med tvillingnål, slik at man ikke er avhengig av en coverstitch for å sy på ribb i halsen, i ermene og nederst ved benåpningene. Den kan du også se nederst.

På bildet over og under er det det mintgrønne stoffet som er kantet.

2018-02-05 12.27.13I videoen viser jeg også hvordan man enkelt kan feste trykknapper i plast. Dette er veldig praktisk å gjøre på klær til de minste og det er hverken vanskelig eller dyrt.

2018-02-05 12.27.27

Det finnes mange typer babybodyer, men min favoritt er den som kan åpnes ved skuldersømmen. Da slipper man å slite med å dra bodyen over hodet på barnet. Jeg håper videoen er nyttig! Ikke nøl med å spørre om du lurer på noe!

Se videoene her!

SY MED OVERLOCK OG COVERSTICH

KANTING MED TVILLINGNÅL:

 

Ta gjerne en titt på youtubekanalen min

Se også lillifix.blogspot.no  og Instagram: @lillifix1

SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Hobby, Nyttig info, Oppskrifter, Søm