Skynd deg! Bli med på strikke 2016

Redaksjonen
kommentarer

BeFunky Collage

Bildene i collagen er fra: Du Store Alpakka, Järbogarn, Helle Slente, og Thea Rytter

Siste frist 1. august!

Er du en kløpper i mønsterstrikk, eller en racer innen flere kategorier? Skynd deg, og meld deg på Strikke 2016. Siste frist for innlevering er 1. august, så ikke nøl! Ta bilder av arbeidene dine og send inn til Strikke 2016, og bli med i konkurransen om å vinne 20.000 kroner. 

Har du spesialisert deg mønsterstrikk eller strukturstrikk? Da må du skynde deg og melde deg på Strikke 2016, så kan det hende du blir blant de utvalgte som får stille ut dine arbeider under festivalen, og du blir da også med i trekningen om tre premier på kroner 20.000. Mange kan også få en mulighet til å selge sine arbeider under festivalen, hvis ønskelig.

Strikke 2016 søker dyktige strikkeglade i følgende kategorier:

Sokker, votter & tøfler • Lua vår • Redesign • Kofter • Tepper • Unike teknikker • Ekstremstrikk • Strikk til hjemmet • Poncho, sjal & skjerf • Vesker & bager • Genseren vår • Baby & barn • Høst 2016, Ny design • Marius for alle • Norgesgenseren

Hva er strikke 2016?

Den 3. september åpner Hadeland Glassverks nye galleri. Dette ligger i det gamle og unike rålageret på Hadeland Glassverk. Utover festivalhelgen som starter den 3. september varer utstillingen til 30. oktober, og det blir massevis av aktiviteter knyttet til håndarbeid i hele september. Festivalen er ikke bare en festival, for den 3. september åpner også en utstilling som varer til den 30. oktober. Hadeland glassverk og festivalen STRIKKE 2016 søker arbeider som er vakre, unike, eller som er laget av en person med en historie å fortelle, og strikkere fra hele landet inviteres til å stille ut sine flotteste arbeider i lag med noen av landets beste strikkedesignere.

Kan hvem som helst stille ut på Strikke 2016­?

Hvem som helst kan melde seg på, men det er kun de beste bidragene som blir utstilt og som får tilbud om å selge arbeidene sine.  Vil du være med i konkurransen om å få være med som utstiller må du sende inn bilder av arbeidene dine innen den 1. august. En jury vil velge ut de arbeidene som får delta på selve utstillingen. Påmeldingene har allerede begynt å strømme inn, så ikke nøl med å melde deg på!  Dette er en unik sjanse du som er en dyktig hobbystrikker ikke bør gå glipp av! Tenk hvor morsomt det kunne være å få stille ut sine egne arbeider i en hel måned, og attpåtil ha sjansen til å vinne et gavekort på kr 20.000!

De utvalgte hobbystrikkerne får stille ut og selge sine arbeider sammen med noen av Norges beste strikkere. 3 vinnere kåres på åpningen. Premie er 3 gavekort á 20.000

Siste frist for søknad om deltakelse er 1. august.

A: Sett inn den kategori du ønsker å delta i

B: Sett inn antall arbeider du ønsker å ha med

C: Vedlegg et eller flere foto av alle arbeidene. Oppgi ev. utsalgspris hvis du ev. vil selge arbeidene (galleriets andel er 30%). NB! Du kan også delta i konkurransen om å være med som utstiller. selv om du ikke ønsker å selge arbeidene dine.

Du vil motta bekreftelse om du er en av de utvalgte deltakerne innen fredag 19. august. NB! Mange vil også ha mulighet til kunne selge sine produkter i Strikkekafeen! 

Meld deg på button 2

Strikke 2016_innlegg


Er du også glad i å bake? Da bør du se her! 

I forbindelse med festivalen arrangerer Hadeland Glassverk også en stor kakekonkurranse. 

3. september kåres også vinner av konkurransen Norges beste kakeoppskrift 2016. Premie er gavekort kr 10.000, og vinnerkaken vil bli produsert og solgt på Hadeland Glassverk. Så er du også bakeglad er det bare å sende inn bilde med oppskrift.

Meld deg på button 2

Kaken på bildet under er en nydelig glutenfri Stratoskake i fra bloggen Husmorlykke. Der finner du enda flere deilige kaker av alle slag. :)

kimhoStratoskake-608x400
Foto: Kim Holthe

Lik Kreativekvinnerhadeland på Facebook og følg med på hva som skjer! Bli også med på de morsomme ukeskonkurransene du finner der frem til festivalstart! Du kan vinne flotte premier!

banner_park

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Konkurranse