4 utvalgte – Skjønne strikkeplagg til barna

Redaksjonen
kommentarer

topp-jakke-skjort-41-11-du-store-alpakka-garnpakke (1)_strikkeplagg

Innlegget inneholder sponsede lenker. 

Når sommerferien er over kommer høsten fort, og med alle aktiviteter som er rundt skole- og barnehage kan det være greit med noen nye lune, gode og fine strikkeplagg til barna.

Her er et lite plukk av fine oppskrifter og garnpakker. Noe til best og noe til hverdags. Kanskje finner du noe som faller i smak hos både deg og de små? Tusenideer.no samarbeider nå med Woolspire.com, og fremover vil vi jevnlig tipse og presentere utvalgte oppskrifter, garn og garnpakker som er til salgs i nettbutikken.

Finn unike oppskrifter fra uavhengige designere

I nettbutikken finnes det i tillegg til garn og strikkeoppskrifter fra norske og internasjonale garnprodusenter også en mengde oppskrifter fra norske, danske og svenske uavhengige designere. Inntekten av salget av disse oppskriftene går uavkortet tilbake til designeren. Er du selv en uavhengig designer og trenger et sted du kan selge og formidle dine arbeider kan du lese dette innlegget

Her kan du se noen av denne ukens utvalgte favoritter barnestrikk

Barnestrikk_garnpakke 41-11_DSA__strikkeplagg

VISSTE DU AT:

Hver gang du kjøper garn i fra Du Store Alpakka støtter du Mirasolkolen i Peru. Det kan du lese mer om her:

Mirasolskolen i Peru

Søtt sett med topp, jakke og skjørt, fra Du Store Alpakka. Dette selges som garnpakke med strikkeoppskrift i pakken. Settet finnes i størrelsene 1 (2/3) 4 (6) år.

Garnet delene er strikket i heter Dreamlie Sky. Dette har vakker silkeglans og mykhet og består av en blanding av silke og babyalpakka. Garnet er tynt og delikat, og det bør derfor strikkes på tynne pinner når det brukes alene.

Tips: Dreamline Sky kan kombineres med andre kvaliteter, og da kan det gjerne strikkes på tykkere pinner. Da får man en luksuriøs glanseffekt i plagget, mens lettere plagg får mer tyngde og flott drapering.

julibarn-kjole-lavendels_strikkeplagg

Julibarn er navnet på denne søte kjolen, men den kan da såvisst brukes det meste av året, med en topp  eller skjorte under, og matchende strømpebukser. Den er designet av Lavendels, og strikket i Dale garn Lerke. Strikkeoppskriften kan kjøpes her og garnet kan kjøpes her. 

Barnestrikk_Emblatunika_Tina Hauglund_strikkeplaggEmblatunikaen er designet av Tina Hauglund, en av Woolspires uavhengige, norske designere. Hun er kjent på Instagram som @strikkezilla. Embla er en vakker tunika med vinterinspirert mønster, strikket i Dale Embla og Gullfasan. Den strikkes i en garnblanding av ull og bomull, noe som gjør den velegnet innendørs og i mellomsesongene. Velg eventuelt ren bomull til sommeren, ull til vinteren, eller myk alpakka til hverdagsluksusen. Juster også ermelengden etter ønske. Modellen er vist i halvermer, og detaljer for korte og lange er også inkludert i oppskriften. Størrelsen den finnes i er  (3 md) 9 md (1) 2 (3) 4 (6) 8 (10) 12 år. Her finner du strikkeoppskriften.

pil-sweater-thea-rytter_strikkeplagg

Pil er navnet på denne genseren som er designet av den frittstående danske designeren, Thea Rytter. Under mottoet «hopp over, der hvor gjerdet er lavest», lager hun de lekreste strikkedesign til både store og små. Vi trenger ergo ikke å være genier for å klare strikke hennes design med godt resultat. På Instagram finner du henne under profilen @theavaskavulla. Denne genseren passer både til gutter og jenter, og den finnes i størrelsene 2 (4) 6 (8) 10 (12) år. Den er strikket i Dale Cotinga, og oppskriften kan kjøpes her. 

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse