Sjekk den lekre genseren fra Brooklyn tweed!

Mary-Ann Astrup
kommentarer

chainlink-tunic-brooklyn-tweed-garnpakke

Innlegget inneholder sponsede lenker.

Jeg skulle ønske at sommeren varte mye lenger. Sommerferien også. Men tiden flyr, og plutselig kommer høsten. Kanskje er det like greit å få en ny favorittgenser på pinnene med det samme? 

Denne genseren, kalt Chainlink tunic, falt jeg for med det samme, og den er også en av de mest populære oppskriftene i nettbutikken akkurat nå, så jeg er nok ikke alene om det. :)

Jeg håper selvsagt også at jeg utover høsten få se en del bilder fra dere som har strikket den fremover. Så tagg gjerne bilder på Instagram med #tusenideerno og #woolspire #chainlink #brooklyntweed så får jeg se alle de flotte fagevariantene.

chainlink-tunic-brooklyn-tweed-garnpakke (2)Jeg er litt nysgjerrig, skjønner du! :)

Mange nydelige farger – og et skikkelig luksusgarn

Brooklyn tweed Loft finnes i 34 ulike fargerDerfor er det også rikelige muligheter for å finne sin egen favoritt. Loft er et eksklusivt og florlett garn av 100 % amerikansk Targhee-Colombia ull fra sauer som har gresset på de mektige sletteområdene i den naturskjønne delstaten Wyoming. Ullgarnets unike, luftige tekstur gir et fantastisk vakkert og overraskende slitesterkt resultat. Det er rett og slett en fornøyelse å arbeide med!

Ble fristet av designerstrikk! 

Første gang jeg ble oppmerksom på Brooklyn tweeds mange lekre garn, var da jeg i forbindelse med en fotografering av strikkeplagg til et magasin jeg jobbet i fikk se en av Linda Marvengs utrolig lekre flettestrikk-kreasjoner. Det ble love at first sight! Et skikkelig luksusgarn, men og av og til må man rett og slett bare unne seg det! :)

Stor fleksibilitet i strikkefasthet

Det delikate 2-trådsgarnet er perfekt til lett og lune gensere og jakker. Og det er superlekkert til tilbehør som sjal, skjerf og luer. Brooklyn Tweed Loft har stor fleksibilitet hva strikkefasthet angår, og det kan strikkes på både tynne og tykkere pinner – helt avhengig av om du ønsker et tettstrikket – eller et mer luftig resultat. Brooklyn Tweed Loft ikke er ikke noe vanlig «hverdagsgarn», så behandle det delikate garnet med den omsorgen det fortjener, og ha dette i minnet når du skal vaske det ferdige plagget.

Fantastisk flotte oppskrifter

Brooklyn tweed har også utrolig mange andre flotte oppskrifter i salg, og de fleste finnes foreløpig bare på engelsk, og ikke alle syns det er like lett å bruke. Men denne vakre genseren kan du heldigvis få kjøpt dansk strikkeoppskrift til, og det er da så meget enklere, ikke sant? I alle fall er det ikke så store forskjellen på norsk og dansk skriftlig at de fleste vil ha noen problemer med det.

chainlink-tunic-brooklyn-tweed-garnpakke (1)

Personlig favorittfarge

brooklyn-tweed-loft_Button jar L115
Brooklyn tweed Button jar L115

Jeg syns den sennepsgule fargen på bildet er riktig flott, men personlig har jeg en annen favoritt, nemlig denne sjøgrønne som heter Button jar L115 Den har jeg strikket en loop i tidligere, så da er i alle fall tilbehøret klart, når det kommer til tider da det blir nødvendig med noe varmende i halsen. :)

Jeg håper å få se mange flotte bilder av deres varianter på Instagram.

Tagger dere bilder av det dere lager med #tusenideerno, så kommer det også opp i Instagram-feeden på her på bloggen, og enda flere kan se og bli inspirert.

Fortsatt god sommer til alle våre følgere!

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse