Se video og hekle søte og enkle hårbånd

Mary-Ann Astrup
kommentarer

Noen ganger er det deilig å få håret bort i fra ansiktet, og ha litt kontroll på det, uten å måtte ha det i hestehale. Da er et hårbånd perfekt perfekt tilbehør. Eller du kan lage et som er mer som et smykke, og bare til pynt. Her er heklede hårbånd til ulike anledninger

Vi har funnet 3 fine videoer med heklede hårbånd som passer til litt ulike anledninger Videoene er på engelsk, men med denne hekleordlisten tror vi at du skal greie å komme i mål med så enkle prosjekter.

Et hårsmykke: Hårbånd som dette har vi sett blitt heklet i helt hvitt eller hvitt og krem til bruder. Skulle du ha lyst til å bruke det til et slikt formål, blir det ekstra lekkert om man syr f.eks. en perle i midten av hver runding. Tips! Oppskriften kan også brukes som belte. Her finner du oppskriften på engelsk.

Flotte til de minste: Til babyer og små barn er det som regel en fordel med litt smalere hårbånd. Hekler du en sommerfugl, en blomst eller et hjerte eller to ting pynt, blir det jo ekstra søtt å gi bort som gave.

Flere oppskrifter på lekkert tilbehør? Sjekk disse støvelmansjettene!


BOKTILBUD! Vil du lære å hekle dekorative figurer og blomster kan du ta en titt på denne boken. Nå kan du kjøpe den til rabattert pris HER.9788202357290(1)

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Hekling

Annonse