Sæt farver på dit efterår

Charlotte Kaae
kommentarer

Jeg bliver altid lidt trist og i kedeligt humør i begyndelsen af efteråret. Når regne bare pisker ned i flere uger og solen stort set ikke viser sig, er humøret på det laveste.

Noget af det der holder mig fra at gå helt ned med flaget og bare smide mig på min sofa med et varmt tæppe, en film og varm kakao, er mit strikketøj. Jo mere gråt og kedeligt vejret bliver, jo flere og mere klare farver sætter jeg på pindene.

Sweateren på billedet blev til sidste efterår, lige før Strikkehelg i Stavanger. Det var på ingen måde meningen at det skulle blive til en opskrift, bare en sweater jeg kunne have på, når jeg var ude og holde foredrag om farver.

Du kan jo sætte striber på enhver opskrift, har du bare en basisopskrift i glatstrik, kan du tilføje lige så mange striber du vil!

Biscuits and Jam er en webside, hvor du kan lave dine egne random striber, siden er gratis og meget anvendeligt. Selv jeg der arbejder professionelt med farver, bruger til tider siden. Hvis jeg er i tvivl om et farveforløb, så taster jeg det ind og ser om det bliver okay.

Har du bare lyst til at følge en opskrift?

Da er du mere end velkommen til at købe opskriften på min Bifrost sweater. Men det er nu let nok at digte striber på en sweater selv.

Rigtig god strikkelyst!

Charlotte KaaeDetBliverEnDagMedRegnbuerOgEnhjørningeSe flere flotte oppskrifter i fra Charlotte på Woolspire.com

PS! Vi liker spesielt godt hennes fargerike sokker :)

sokker-til-hele-familien-af-charlotte-kaae

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Garn, Oppskrifter, Strikking

Annonse