Rikke Arnbjerg – ny dansk strikkedesigner

Redaksjonen
kommentarer
Foto: Rikke Arnbjerg
Foto: Rikke Arnbjerg

Med en forkjærlighet for tekstur og forskjellige teknikker, har Rikke trådt frem som en ny og spennende dansk strikkedesigner. Oppskriftene hennes er både morsomme og utfordrende, og alltid med en spesiell vri som gjør plaggene til et blikkfang. 

Rikke er en av de nyeste tilskuddene til designerstammen hos Woolspire, og hun har tilsammen fem oppskrifter i butikken. Du finner Rikke Arnbjerg i nettbutikken under fanen «uavhengige designere» eller ved å søke etter Rikke Arnbjerg i søkefeltet.

Den første oppskriften – FLABELLA, en fin langermet vårgenser

Flabella genser. Foto: Rikke Arnbjerg
Flabella genser. Foto: Rikke Arnbjerg

Rikke liker å leke med vendepinne i det fleste av hennes design, noe som bidrar til å gi nye og spennende passformer og gjør strikkingen ekstra morsom. Denne lekre genseren er strikket i en unik vifteform. Strikk genseren i Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka. Flabella er en lun genser som er perfekt for kjølige sommerkvelder og ellers på våren og høsten. Kjøp FLABELLA her.

Den andre oppskriften – LINEA, en lekker stripet sommertopp

Linnea topp. Foto: Rikke Arnbjerg
Linnea topp. Foto: Rikke Arnbjerg

Toppen har en klassisk kortermet fasong og er strikket i det lette og myke garnet Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka. Mønsteret er enkelt og består av striper i tre ulike farger. Utover det har toppen fine små detaljer som skrå skuldersømmer, en litt lengre bakside og en liten splitt nederst på sidene. Linea har et lett og elegant uttrykk som passer godt til et par jeans eller en tettsittende kjole. Denne vil passe godt til lune sommerdager. Kjøp LINEA her.

Den tredje oppskriften – CLEPSYDRA, en frekk sommerkjole

Foto: Rikke Arnbjerg
Foto: Rikke Arnbjerg

CLEPSYDRA er strikket fra siden og formgitt med vendepinne. Strikk kjolen i to ulike farger i Sky fra Du Store Alpakka sin luksusserie Dream Line. Et lite tips er å bruke to kontrastfarger, som for eksempel svart og hvit, eller grå og gul. Denne er perfekt til sommerens mange fester. Kjøp CLEPSYDRA her.

Den fjerde oppskriften – FLUCTUS, en lekker og lun genser

Fluctus-genser. Foto: Rikke Arnbjerg.
Fluctus-genser. Foto: Rikke Arnbjerg.

Igjen har Rikke lekt seg med vendepinner og har dermed klart å lage et kjempe interessant mønster som gir et lekkert fargespill. Denne genseren er strikket i Pure Eco Wool fra Dale Garn – et lekkert og mykt økologisk garn som kommer i en rekke nydelige farger. Til genseren skal du ha en bunnfarge og tre mønsterfarger, noe som gjør at FLUCTUS kan egne seg godt som et delvis resteprosjekt. Kjøp FLUCTUS her.

Den femte og siste oppskriften for denne gang – TEGULA, en genser med slankende effekt

Tegula genser. Foto: Rikke Arnbjerg.
Tegula genser. Foto: Rikke Arnbjerg.

Med denne genseren på pinnene vil du ikke kjede deg ett eneste øyeblikk. Den pene modulstrikkede genseren, med et kjempe kledelig snitt, er strikket i mange små moduler som til slutt strikkes sammen. TEGULA er strikket i Alpakka Wool fra Du Store Alpakka, noe som gjør den tynn og lett, men samtidig deilig og varm. En perfekt genser for vinteren. Kjøp TEGULA her.

Tegula, sort - hvit. Foto: Rikke Arnbjerg.
Tegula, sort – hvit. Foto: Rikke Arnbjerg.

 

Bli inspirert – følg Rikke på sosiale medier.

Facebook @rikkearnbjergstrik

Instagram @rikkearnbjerg

Hos Woolspire har vi hundrevis av oppskrifter fra ulike uavhengige designere. De fleste av dem er i skrivende stund fra Skandinavia, og oppskriftene er stort sett på dansk, norsk eller svensk. Du finner også enkelte oppskrifter på engelsk og tysk fra våre designere litt lenger unna.

Hvis du liker unikt og spennende design bør du sjekke ut en av de mange flotte oppskriftene fra våre uavhengige designere. Når du kjøper deres strikke- eller hekleoppskrifter gjennom Woolspire går 100% av kjøpesummen alltid direkte til designeren. Dermed bidrar du til å støtte talentfulle designerspirer hver gang du kjøper en av deres oppskrifter fra Woolspire.

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse