Puseskjerf med dusker

Jane Bjørgesæter
kommentarer
Puseskjerf
Foto: Luckyrockdesigns

Jeg prøver innimellom å være flink med å kvitte meg med restegarn, men det hoper jeg opp like fort som jeg blir kvitt det. Men sånn er det nok for mange av oss som strikker mye.

Disse små skjerfene er ment som små gaver til barnehagebarn eller barn på grunnskolen, men om du har nok garn kan du strikke de så store du bare vil.

OPPLYSNINGER PUSESKJERF

Skjerfet strikkes rett frem og tilbake ( rillestrikk ).

  • Pinner: 4,5 mm ( 60 cm rundpinne passer fint )
  • Garn: Faerytale fra Du store alpakka
  • Mengde: ca. 70 gram
  • Størrelse: Barn

Slik strikker du puseskjerf: Legg opp 3 masker, strikk en pinne rett. Øk 1 maske i begynnelsen av hver pinne til du har 75 riller. Jeg øker innenfor den første maska. Fell løst av, pass på så det ikke blir stramt for da vil ikke skjerfet ligge like godt rundt halsen og opp mot ansiktet. Jeg felte ved å bruke en pinnestørrelse større.

Puseskjerf_2
Foto: Luckyrock designs

Lag dusker ved å surre litt garn rundt hånden, eller rundt en bok eller pappskive, i den størrelsen du ønsker. Fest duskene godt i de tre hjørnene på skjerfet. Du kan også lage pomponger, eller bare la det være. En heklet kant på skjerfet er også fint.

Innlegget er skrevet av Jane Bjørgesæter. Se mer av det hun lager på Lucky Rock Designs. Du finner henne også på instagram som @luckyrockdesigns.

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Oppskrifter, Strikking

Annonse