Bli med på Knit-along! Strikk høstens kuleste genser

Redaksjonen
kommentarer

Thea Rytter KAL_høst 2016_no

Innlegget innholder sponsede lenker.

Hurra! Vi er utrolig glade for å kunne annonsere høstens store knit-along, KAL eller samstrikk, som det også kalles. Denne gangen skal vi strikke den fantastiske Fryd genseren, designet av den danske strikkedesigneren, Thea Rytter. I samarbeid med Woolspire kaster vi oss også på denne Knit-alongen. 

Vi falt pladask for den flotte genseren første gang vi så den! Er du klar for å sette i gang med et nytt prosjekt? Da kan du være med og strikke høstens kuleste genser! Vi har valgt oppskriften Fryd, fordi vi synes den er noe helt for seg selv, og dessuten har vi jo alle bruk for en vakker høstgenser – ikke sant?

Dette sier designeren: 

“Jeg har en stor forkjærlighet for ‘lodden strikk’; sånn strikk som er perfekt å krype inn i når det er ruskevær med regn eller snøføyk ute. Gjerne i naturfarger og tweedlook – det er helt meg. Inspirasjonen til Fryd fikk jeg blant annet fordi jeg manglet en litt mer elegant genser som passet både til skjørt og jeans med høyt liv som jeg kunne bruke på jobb – uten å føle at jeg skulle på skogstur. Jeg gleder meg til at strikke den igjen under KAL’en, og min neste variant skal være med Dus Grågrønn (774) på bærestykket. Jeg synes det er fantastisk å sette sammen fargene underveis i arbeidsprosessen, og se hvor stor effekt en sånn enkel prosedyre har. Modellen er superenkel å strikke. Det er med vilje, så alle kan være med – også de som er uerfarne med garn og pinner – og det lekre garnet får lov til å spille hovedrollen.”

Passer også for ferske strikkere

Denne fantastiske genseren er både en fornøyelse å strikke og deilig å ha på. Oppskriften er faktisk relativt lett, men kombinasjonen av farger sørger for at du får en litt annerledes strikkeopplevelse. Oppskriften kommer som pdf, og det tilhørende garnet mottar du med posten – enklere blir det ikke!

Fryd-genseren er tilgjengelig i størrelse S-XXL

Du kan kjøpe din KAL-garnpakke her!

Knit-along (2)

Vi garanterer at dette blir gøy! Vi kommer også til å overraske en av deltagerne i Knit-alongen med en flott give away!

Startdato: Knit-a-long’en starter den 27. september 2016. Du kan slenge deg på når som helst underveis, fordi det fra denne datoen blir lagt ut instruksjoner på Woolspire-bloggen

Sluttdato: Knit-a-long’en avsluttes den 27. oktober 2016 med en gøyal give-away!

Regler for KAL:

  • Ha det gøy! Du skal ha det gøy!
  • Du kan kun melde deg på give-away’en vår hvis du strikker genseren i det originale garnet (Faerytale fra Du Store Alpakka). Premien trekkes blant dem som har kjøpt strikke-kit.
  • Du trenger ikke å være ferdig med prosjektet ditt når KAL’en avsluttes (selv om vi oppfordrer deg til det) for å være berettiget til premien. Det viktigste for oss er at du deltar – jo flere, jo bedre!

Slik blir du med:

  • Kjøp din KAL-garnpakke her
  • Start prosjektet ditt sammen med oss og del framskrittene dine på Facebook og Instagram med disse hashtaggene: #woolspireKAL #faerytaleKAL #frydKAL #tusenideerno

Her finner du oss:

1. Følg med på Woolspire-bloggen. Under hele samstrikken vår finner du motiverende innlegg på bloggen, og innimellom inviterer vi også spesielle gjester til å være med.

2. Sosiale medier. Bruk hastaggen #woolspireKAL #faerytaleKAL #frydKAL for å følge med og se bilder fra KAL’en vår. Bli inspirert og delta i alt det morsomme som skjer! Bruk hashtaggen #woolspireKAL #faerytaleKAL #frydKAL

Husk å bruke disse hashtaggene, så vi og de andre deltagerne kan se prosjektet ditt, og bli inspirert.

Thea Rytter, som er designeren bak Fryd, tar over Instagram profilen vår og gir deg masse inspirasjon til farger, gode tips og hjelpe deg gjennom strikkeprosessen hvis du har bruk for det. Her kan du lese mer om Thea Rytter

Følg med på Instagram @woolspire_no og @tusenideer.no

For best mulig resultat anbefaler vi at du strikker Fryd i originalgarnet fra Du Store Alpakka. Faerytale er et veldig passende navn på dette eventyrlig myke garnet av 100% alpakka. Det lekre og lodne garnet har en vakker børstet overflate og en delikat, men slitesterk tekstur. Det deler seg ikke mens man strikker, og er rett og slett en sann drøm å strikke med. Strikker du Fryd med Faerytale er du garantert en lun og myk genser som passer perfekt på kjølige høstdager.

collageFavorittfarge-kombinasjonene våre:

Faerytale finnes i hele 38 skjønne, dempede farger. Genseren strikkes i tre forskjellige nyanser, og du velger selv hvilke farger du vil strikker genseren din i. Hvis du behøver litt inspirasjon, så kan du jo sjekke ut våre favorittfarge-kombinasjoner:

Fra øverst til venstre

  • Versjon 1: Mørk olivengrønn (761), Mørkegrå (730) og Svart (719)
  • Versjon 2: Burgunder (756), Grå (731) og Svart (719)
  • Versjon 3: Dus grågrønn (774), Lysegrå (732) og Mørkegrå (730)
  • Versjon 4: Rust (743), Grå (731) og Mørkegrå (730)

Her kan du se alle fargene som finnes i Faerytale.

 

Knit-along

 Meld deg på Woolspires nyhetsbrev og få gode tilbud på garn og oppskrifter

SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Strikking