Nyhet! Alpakka + Space Dye – en lek med lekre farger

Redaksjonen
kommentarer

 

Elsker du å leke med garn og farger – mikse og matche og lage flotte kombinasjoner? Da må du bare sjekke ut Dales garn nye Space Dye kolleksjon.

Space Dye er et lekkert flerfarget garn som gir utrolig mange kombinasjonsmuligheter i sammen med de ensfargede nyansene av Dale Alpakka eller f.eks. det børstede mohairgarnet Kidsilk Erle. For dem som ikke kjenner Dales Alpakka allerede, så kan vi si at dette er den fineste kvalitet alpakkagarn som er på markedet. Av dette garnet får du nydelige plagg som ikke klør, noe vi er mange  som setter stor pris på. Vi klør nå derimot i fingrene etter å teste ut Space Dye som er det nye tilskuddet på stammen. Det blir trolig neste års første strikkeprosjekt! :)

Se forhandleroverikt her: dalegarn.no/forhandlere

Kombinasjoner for enhver smak

Enten du er glad i dype farger, friske farger eller duse naturnyanser og pasteller, så vil du finne dem her. Dales nydelige Alpakkagarn er velkjent for de fleste som har strikket en del. Det nye Space Dye garnet i denne serien er det kanskje ikke like mange som har fått med seg ennå, men vi anbefaler å ta en titt og klemme litt på det neste gang du er i en garnbutikk.

Fakta om garnet

Alpakka og Alpakka Space Dye er 3-tråds kamgarn i alpakka i luksusklassen. Garnet gir utrolig myke og lune plagg som ikke klør. Fargene blir ekstra vakre i Alpakkafiber, og garnet egner seg spesielt godt til lekre kofter, gensere, jakker og tilbehør som luer, halser og skjerf både til voksne og barn. Dale Alpakka og Alpakka Space Dye er produsert i Peru. Fiberinnhold: 100 % ren alpakka ull. Vekt og løpelengde: 50 gram = ca 133 meter Anbefalt pinnestørrelse: 3,5.. Strikkefasthet: 25 masker pr 10 cm på pinner nr. 3,5.

Her kan du se næmere på noen av de fine fargekombinasjonen som finnes i Alpakka og Alpakka Space Dye:

DaleAlpakka_Space Dye_9956_Collage_GRÅ

Duse naturnyanser

DaleAlpakka_SpaceDye_9955_Collage_ROSA

Delikate pastellerDaleAlpakka_Space Dye_9954_GUL

Vårlige grønntoner.

DaleAlpakka_Space Dye_Collage_BLÅ

Friske nyanser av grønt, blått og turkis.

DaleAlpakka_Space Dye_9952_Collage_LILLA

Dyp lilla og burgunder

DaleAlpakka_Space Dye_9953_Collage_ORANSJE

Varme og høstlige nyanser

Sjekk denne oppskriften!

DG_16_01_Rillejakke_Space Dye
Foto: Wenche Hoel Knai

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse