Ny jobb – og flere spennende muligheter

Mary-Ann Astrup
kommentarer

garnnøster_nye muligheter

Ny eier – ny jobb og nye spennende muligheter

Den 31. mars hadde jeg min siste arbeidsdag hos Egmont publishing, hvor jeg har jobbet siden 1997. I denne tiden har jeg hatt mange spennende stillinger innen forlaget, og mitt aller siste prosjekt der var å lage denne bloggen.

Mary-Ann_portrett
Mary-Ann Astrup. Foto: Mattias Andersson

Og tro det eller ei, men det morsomme er at den avdelingen jeg begynte i hos Egmont for 19 år siden også het 1000-ideer! Med dette kunne man kanskje si at ringen var sluttet, men så er det er faktisk slik at det er nå det virkelig begynner!

Tusen ideer ble til tross for sin popularitet og sine mange følgere dessverre nedlagt hos Egmont, men bloggen lever nå videre hos undertegnede, for jeg ville jo nødig skuffe Tusen ideers trofaste følgere med en så traurig beskjed. Enden på visa ble at jeg kjøpte den fra Egmont, og nå skal jeg drive den videre i samarbeid med en ny samarbeidspartner. Jeg håper derfor at du som leser vil fortsette å følge med oss. En spesiell takk rettes til alle superflinke bidragsytere som er med meg på laget her, og sørger for at det blir et variert innhold på bloggen.

Når nye dører åpner seg … ruller garnnøstene fort!

Mye har skjedd på kort tid, og for litt siden fikk jeg en spennende henvendelse med et forslag jeg rett og slett ikke kunne si nei til. Og vips, så skal jeg plutselig reise til København for å jobbe en tid. I tillegg til fortsatt å drifte Tusenideer.no, skal jeg også jobbe for nettbutikken Woolspire som selger garn i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og England. Vi legger sammen mange spennende planer for tiden fremover, og vi har flere prosjekter på gang som jeg tror kommer til å glede hobby- og håndarbeidsfolket. Den som følger med oss videre får se! :)

Vil du gjesteblogge på Tusenideer.no?

Det er fortsatt rom for flere gjestebloggere her, dersom du som leser dette skulle ha lyst til det. Bare send meg en e-post, og fortell litt om deg selv og det du liker å holde på med, og hva du eventuelt har lyst til å skrive om. Har du flere kreative hobbyer og interesser, så legger jeg ikke begrensninger på det. Du må gjerne dele all slags smarte tips og triks som er nyttige for flere. Og selv om dette i hovedsak er en håndarbeidslogg, så kan du f.eks. gjerne få lov til å dele din favoritt-kakeoppskrift, eller noe annet du liker å servere når du har klubb. E-post adressen min er: maryastrup@gmail.com

Lager du egne oppskrifter og er en uavhengig designer? Trenger du hjelp til å få fart på salget? 

Da kan du gjerne ta kontakt med min kollega Diana, hos Woolspire, så får du vite mer om hva det innebærer å være indie-designer, og betingelser for å selge dine oppskrifter via dem. Men det viktigste er at du beholder hele inntekten selv. Du kan til og med bli sponset med garn til oppstrikk av modeller. Høres ikke det fristende ut? Send en e-post til: diana@woolspire.com

Vi håper å høre i fra deg! 

God helg! Hilsen Mary-Ann

 


diagram knitwork

PS! Skal du til København i september? Da ses vi kanskje!

Strikkefestival København går nemlig av stabelen 23  – 25. september, og den holdes i Indre by Kulturhus. Billettsalget er i full gang, så planlegger du en tur til den danske hovedstaden i denne perioden er det bare å kaste seg rundt. Woolspire vil også være tilstede, og det vil selvsagt bli noen overraskelser til dem som kommer på besøk.  

Festivalen lover 30 foredrag, 30 salgstander og 30 workshops med lokale, nasjonale og internasjonale kursoldere. I tillegg arrangeres det en mengde aktiviteter som supplement til alt som har med strikk å gjøre. Det blir både utstilling, moteoppvisning, sjokolade- og vinsmaking, grillmat, kafé og mange koselige sitteplasser. Ergo skulle det være noe for enhver smak. Her kan du sjekke ut festivalprogrammet og billettpriser.

Har du lyst til å strikke den fargerike lua som Charlotte Kaae har designet for Knitwork 2016

Oppskriften kan lastes ned gratis på dansk

 

Lue Charlotte Kaae Knitworks

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Hverdagsgløtt, Nyttig info

Annonse