Nostalgisk barnemote – rompers & bloomers

Redaksjonen
kommentarer
lovetannrumper-tusen-og-en-maske (1)
Foto: Tusen og en maske
Innlegget innholder sponsede lenker.

De senere årene har såkalte rompers og bloomers til barn blitt svært populære, og kanskje spesielt de strikkede variantene av seleshorts og bleiebukser. Lyst til å strikke en selv?

Under finner du tips til flere flotte oppskriften med garnpakker til rompers & bloomers. Disse kan enkelt og greit kan kjøpes i nettbutikken så kommer du raskt i gang.

Woolspire støtter uavhengige designere, og hele inntekten av oppskriftsalget går derfor uavkortet tilbake til den som har designet oppskriften.


TUSEN OG EN MASKE

Løvetannrumper er designet av Søstrene Norserth aka @tusenogen_maske på Instagram. Dette er en rumper til både gutt og jente med stort mønster panel i i front. Rumperen kan brukes hele året, og du kan velge garntype som passer strikkefastheten. Denne finnes det norsk oppskrift til i str. 0 (3) 6 (9 – 12) 18 (24) måneder. Originalgarnet denne er strikket i garnet Lerke fra Dale, men Pure Eco Wool fra Dale er også et godt alternativ.

Her kan du kjøpe strikkeoppskrift og garnpakke


PØBELSTRIKK

willysbloomers-pobelstrikk
Foto: Pøbelstrikk

Willys bloomer er en baggy, helårs shorts som passer like godt rett på huden som til over strømpebuksa. Knytting med i-cord eller sløyfebånd i sidene, og forhøyning med mønster. Mønster som er utrolig elastisk gjør at shortsen passer lenge. Denne er designet av Pøbelsstrikk aka @pobelstrikk på Instagram. Oppskriften finnes på norsk i str. (6mnd – 1år) 1 – 2år (2 – 4år), 4 – 6år (6 – 8år).

Her kan du kjøpe strikkeoppskrift og garnpakke


 NORDISK STRIK

rankeromper-nordisk-strikk
Foto: Nordisk strik

Rankeromper fra danske Nordisk strik har to flettede ranker ned langs forstykket.  Bak Nordisk strik står Anne-Sophie Velling, aka @nordiskbyvelling på Instagram. Hun designer strikkeoppskrifter for de minste og utviser stor bevissthet rundt håndverk, komfort og materialer. Garnet som anbefales brukt i hennes oppskrifter er gode mot sart barnehud, samtidig som det har god varmende effekt. Oppskriften finnes på dansk i str.  0-3 ( 6 ) 9 ( 12-18 ) 18-24 mdr. og Baby ull fra Dale garn er en av garnforslagene.

Her kan du kjøpe strikkeoppskrift med garnpakke


TUSENMASKER

Kneppedrakt er designet av Elin Lovisa Backman, aka @Tusenmasker på Instagram. Dette er en søt og praktisk romper som kan passe like godt til en liten kjekkas som til en nusselig prinsesse. På varme sommerdager er bomullsvarianten perfekt som shorts eller praktisk kjoledrakt, mens den på kaldere dager varmer godt i ull eller alpakka med strømpebukse under. Her er oppskrift på to varianter av samme kneppedrakt, så mulighetene er mange!  #kneppedrakt #tusenmasker

Her kan du kjøpe garnpakke og strikkeoppskrift


 PAELAS

Retro shorts og romper, er designet av Paelas, aka @paleasknits på Instagram. Denne strikkes nedenfra og opp i glattstr med mønster. Oppskriften er lik frem til livet. NB! Drakt beskrives kun for de tre minste størrelsene. Det anbefales at du sjekker strikkefasthet med valgte garn før du starter, samt at du vurderer farger og evt bredde og hyppighet av striper på plagget. Oppskriften beskriver ikke fargeskift da dette er opp til strikkeren, men skift farge midt foran ved omgangens begynnelse. Krever en øvet strikker. Blå/beige drakt, brun/lilla shorts  på bildene her er alle str i 6 mnd- 1 år. Barna på bildene er henholdsvis 4 mnd, 3 og 4 år. Shortsen som er for liten til en toåring med bleie, kan likevel passe treåringen uten bleie. Mønsteret trekker sammen shortsen noe, så pass på strikkefasthet for et godt resultat.

Her kan du kjøpe strikkeoppskrift og garnpakke

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse