Digger du motestrikk? Ta en titt på de kule garnpakkene fra Lamana

Redaksjonen
kommentarer

genser-med-hullmonster-lamana

Innlegget inneholder sponsede lenker. Alle foto: Lamana

Ikke et vondt ord norsk tradisjonsstrikk, men innimellom blir vi skikkelig sultne på kul motestrikk. Vi fant disse lekre garnpakkene fra tyske Lamana hos Woolspire. Og for noen lekre garnkvaliteter! Dette må du bare sjekke ut om du ikke kjenner garnet i fra før.

 

Den litt sporty genseren (bildet over), har luftig med hullmønster og effektfulle striper. Perfekt sammen meg yndlingsjeansen! :) Denne er strikket i Lamana Catalinaet lekkert garn i 100 % babyalpakka. Garnet er superlett og luftig, men har likevel nok volum til å kunne strikkes på pinne nr. 8-10. Catalina er derfor både enkelt og raskt å strikke med. Og det finner i mange nydelige farger. Perfekt til myke og lette gensere, eller til varme skjerf og annet tilbehør. Garnpakken kan bestilles her.

genser-med-bladmonster-1203-lamana-garnpakke

Denne er vel bare helt utrolig lekker? Det vakre bladmønsteret er jo nesten til å dåne av! :) Den er strikket i et tynt og lett garn kalt Piura. Dette er et tynt og utrolig delikat garn i 100 % alpakka, og det finnes i flere duse, fine farger. Det lekre, silkemyke garnet er spunnet av den fineste og mykeste babyalpakka. Dette garnet er også perfekt et stort og luftig sjal, eller et lunt og vakkert skjerf. Garnpakken kan bestilles her.

 

 

 

kimono-0404-lamana-garnpakke

Vi elsker kimonoer! Denne er strikket i to ulike garnkvaliteter, noe som gir den et spennende melert preg med flott tekstur. Den ene garnkvaliteten heter Cusi,  Dette garnet finnes i flere flotte farge, og det likner mohair, men det deilige og florlette garnet består av 100 % lodden og myk alpakka. Garnet er lett og blankt, og har dessuten en løpelengde på hele 225 m. Cusi er med andre ord perfekt til dine unike strikkeprosjekter. Det vakre garnet finnes i flere flotte farger. Det andre garnet heter Perla (du må ta en titt på alle de nydelige fargene!). Perla er spunnet av 60 % glansfullt og slitesterk Pima-bomull, 25 % myk babyalpakka og 15 % vakker silke. Perla er perfekt til både sommer- og vinterstrikk. Garnpakken til kimonoen kan kjøpes her. 

 

oversize-genser-med-hullmonster-0406-lamana-garnpakke

Oversized er i vinden! Denne herlige genseren har hullmønster i sidene og på ermene. Den er strikket i Perla som er spunnet av 60 % glansfult og slitesterk Pima-bomull, 25 % myk babyalpakka og 15 % vakker silke. Bruk det til myk og holdbar strikk til deg selv eller noen du er glad i. Perla er perfekt til både sommer- og vinterstrikk, og denne genseren er like flott til et jeans som til et smalt skjørt, og skjorta under kan da godt også være litt lenger og henge nedenfor genserkanten. :) Vi digger den! Garnpakken kan kjøpes her.

heklet-sjal-fra-lamana-til-woolspire-cal-

Et stort og deilig sjal må man bare ha til høsten! Er ikke dette  heklede sjalet nydelig? Det kan bæres på så mange vis, og lager du dette kommer du garantert til å elske det! Garnet, Cusi, er pusete og myk alpakka, og finnes i et vell av lekre farger. Du kan hekle det i ensfarget eller i 10 nydelige farger. Garnpakken kan kjøpes her. 

sjal-04-12-lamana-garnpakke

Tykt og deilig sjal med frynser. Dette er strikket Lamana Nazcapå rundpinner. Teknikken er rettstrikk på tvers, fram og tilbake. Ganske enkelt med andre ord. Nazca er et tykt luksusgarn i en lekker blanding av 40 % alpakka og 40 % merinoull, tilsatt 20 % polyamid for å holde fibrene samlet. På pinne nr. 7-8 går det lynraskt å strikke en deilig, varm genser eller et tykt og loddent tubeskjerf. Dette sjalet kan godt også holdet sammen med et belte i livet, om man vil markere midjen. Oppskriften er på dansk, men det forstår vel de fleste av oss? Garnpakken kan kjøpes her.

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Hekling, Strikking

Annonse