Midtnorsk strikkefestival – Denne vil du ikke gå glipp av!

Mary-Ann Astrup
kommentarer
mns bilde av orkanger fra lufte_Midtnorsk strikkefestival
Flyfoto av Orkdal. Foto: Åge Hojem – Trondheim havn

International Knit festival – Midtnorsk strikkefestival i Orkanger 20-21.august 2016

Garnbutikken Made by You inviterer til internasjonal strikkefestival i Orkanger by. En passe stor oppgave for et lite firma som ble etablert i april 2015.

Nå presenterer innehaverne av garnbutikken Made by You denne festivalens spennende program, som består av bestående mange ulike aktiviter for store og små. Her vil det være nok å bryne seg på både for erfarne strikkere, de mindre erfarne og de som bare er nysgjerrige og vil lære. Det blir selvsagt mange spennende foredrag, workshops, strikketog og selvsagt mulighet for å gjøre noen gode garnkjøp m.m. Nb! Begrenset antall plasser, så skynd deg å melde deg på om du vil ha dette med deg.

Se fullstendig program på festivalens hjemmeside: hmns-festival.com

De som ankommer Orkdal dagen før festival åpning (fredag 19.aug), ønskes hjertelig velkommet til å besøke Made by You på Amfi kjøpesenter for å slå av en prat, eller handle i garnbutikken

BÅRDSHAUG-HERREGÅRD_Midtnorsk strikkefestival
Bårdshaug herregård

Festivalhelgen vil strikkere fra hele landet, og andre nordiske land samles i Orkanger by, ca. 4 mil fra Trondheim. Festivalområdet vil i stor grad ligge ved og omkring Bårdshaug Herregård. Av de mange foredragsholdere som kommer kan nevnes, Christel Seyfarth, Danmarks strikkedronning og initiativtaker til Fanø strikkefestival. Arne og Carlos kommer, og det gjør også Trollkar, Henning Welde som er en ny stjerne innen strikkedesign i Norge.

Det blir strikketog til gruven i Løkken hvor de som er med kan sitte i en stor sal og strikke, høre foredrag, bli underholdt og mye mer.MNS tog løkken_Midtnorsk strikkefestival

 

festival 10

 Kom og bli med! Her blir det også rikelig anledning til koselig prat, og muligheter for å lære av hverandre.

Arrangøren ønsker alle hjertelig velkommen!

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Nyttig info, Strikking

Annonse