Luer – strikk dem hele året

Mary-Ann Astrup
kommentarer

9788253038735Luer kan strikkes hele året, og de er fine småprosjekter å ha i hendene innimellom de større. Denne boka inneholder både enkle mønstre, og oppskrifter for viderekomne strikkere.

Strikkede luer er også fine som gaver, og nå som vi snaret går mot kjøligere tider og gaverush i desember kan det være en smart investering å skaffe seg denne boken. Eller kanskje du kan ønske deg den i gave? :)

Bitta Mikkelborg presenterer 52 gode oppskrifter med tydelige mønstre og forklaringer. Her er både lekre og tøffe luer til små og store barn, til ungdom og voksne. De finnes i ensfarget, i strukturstrikk, hullstrikk, mønsterstrikk og flettestrikk. Noen luer har også kombinasjoner av flere av disse teknikkene.

Boken har flotte, fristende fotografier som gir lyst til å sette i gang med å strikke en lue med det samme! De har karakteristiske navn som «Veslefrikk», «Theas fiskelue», «Flettverk», «Skaut for gærne jinter» og «Starry Starry Night». Som i Bitta Mikkelborgs tidligere bøker, knyttes oppskriftene til årstidene. De 52 strikkemønstrene i Luer er blitt kvalitetssikret av ivrige teststrikkere i Facebook-gruppa «Bittamis design for strikkelystne». Ellen Lande Gossners vakre fotografier illustrerer oppskriftene.

Luer

  – strikking hele året

Bitta Mikkelborg

Nettpris kr 306

Veil. pris kr 349

Du sparer kr 43

Sendes i løpet av 1 – 3 arbeidsdager.

Button bok

SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Bøker