Litt om maljer – og hvorfor du bør bli med mannen neste gang han skal kjøpe verktøy

Nina Hove Myhre
kommentarer
Maljetang - Ninas syrom
Denne gangen får du tips om maljer og maljetang fra Biltema, og en video som viser deg hvordan du bruker dette verktøyet for å få best mulig resultat.

Alle som liker å sy vil før eller siden få behov for å lære seg hvordan man får et pent resultat når man skal montere trykk-knapper og maljer på klærne. I denne videoen fra Ninas syrom viser Nina Hove Myhre deg hvordan du får et godt resultat med maljer og verktøy hun fant hos Biltema.

Av og til finner man faktisk godt verktøy og annet utstyr der man kanskje ikke forventer å finne det, og kanskje også forholdsvis mye rimeligere enn i mange spesialbutikker. Denne gangen fant Nina utstyret til en rimelig pris hos Biltema. Og ikke bare var hun fornøyd med prisen, men med kvaliteten også. Men det er fordeler og ulemper med alt, og dette kommer hun også innom. Ser du videoen får du vite mer.

 Ta en titt i hyllene hos Biltema, du også. De har nemlig mye bruktbart for oss med sydilla. 

Se denne videoen og få fine tips til hvordan du bruker dette utstyret, så får du et flott resultat, du også:


Nina Hove Myhre har i tre video-episoder testes tre forskjellige tenger til isetting av maljer og knapper. Hennes anbefaling etter disse episodene er å kjøpe Pryms tang, så har du en tang du kan bruke til alt. Her ser du fra venstre mot høyre, maljetang fra Biltema, KAM-tang og Prym-tang. Du kan se videoer hvor hun demonstrerer de to andre tengene lenger nede på siden.

maljetangen


Se også VIDEOER hvor Nina Hove Myhre demonstrerer bruk av de to andre tengene i testen:

Tips om KAM-tang og knapper

KAM-tang og KAM-knapperDenne maljetangen er en veldig god investering

Prym


Lær flere teknikker fra Ninas syrom. Se videoer her:

Lær kutteteknikk med skjærematte og linjal

Ved å bruke rullekniv, linjal og matte når du skal lage rette kutt får du et mer nøyaktig resultat, og det gjør også jobben mer effektiv. De som driver med quilting og lappeteknikk kjenner denne teknikken godt, men den kan være nyttig å lære seg for alle som syr.

Rullekniv-og-matte-280x225


Se også disse VIDEOENE i fra Ninas syrom:

Lær å lage dine egne kantebånd og skråbånd

Å lage sine egne kantebånd og skråbånd er kanskje enklere enn du tror? Sjekk denne videoen fra Ninas syrom, så får du også kanskje lyst til å lage noen selv.

Kantebånd-og-skråbånd-280x169


Lær å sy ditt eget handlenett

Å bruke handlenett i stedet for plastposer er mer miljøvennlig. Det er også morsommere å ha sitt eget personlige, og enda morsommere når du har laget det selv. Dette kan du lett få til å sy når du følger instruksjonene fra Ninas syrom.

Design-nett-liten


Du finner flere videoer med nyttige sømtips fra Ninas syrom på YouTube og på bloggen FiberAndArt

SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Nyttig info, Søm