Lett å lage! Brett en gaveboks i triangulær form

Redaksjonen
kommentarer

Lager du venninnegaver eller gaver til vertskapet kan en slik boks være ekstra lekker å levere i fra seg. Den passer også til mange andre ting, så lenge de bare er små nok til å passe inni boksen.

Du kan f.eks. fylle den med små, innpakkede sjokolader eller drops. Det kan også være en fin innpakning til et gavekort i stedet for den vanlige konvolutten. Hva du putter inni blir opp til deg, men her får du i alle fall fremgangsmåten

Gaveboks
Foto via Innova crafts

Dette trenger du til en gaveboks:

  • Mønstret eller ensfarget tynn kartong. Men husk at den bør være av det litt stødige slaget.
  • Linjal
  • Blyant
  • Saks
  • Hullmaskin
  • Farget snor eller sløyfebånd.
  • En rund tag/ merkelapp

Tips!

Det kan være smart å øve seg på bretteteknikken på et rimelig papir før man eventuelt bretter et ark av finere kartong.

Flere ideer til fine gavebokser? Sjekk disse:

Brett de lekreste gaveposer

Når det nærmer seg tid for gaver enten det er til fødselsdager, høytider eller andre spesielle anledninger, så ønsker vi ofte å gjøre litt ekstra ut av innpakningen. Denne varianten av gavepose kan alle få til, kun ved å se fremgangsmåten på videoen.

SnipImage

Liten «eksplosjonsboks»

Disse gaveboksene, kalt eksplosjonsbokser, har eksistert lenge. Men jeg har egentlig først fått øynene opp for disse nå. Nå kan du også lage en, og du får en mal til boksen i dette innlegget.IMG_8748


Pyntet en gjenbruksboks til små gaver

Syltetøyglass og ulike typer bokser med plastlokk kan brukes til mye forskjellig. Her er en tom valnøttboks blitt rengjort og forvandlet til en søt venninnegave.Oppi kan du jo putte hva du vil. Litt godteri, sjokolade, te eller noe annet fint som får plass i en slik boks.

IMG_8274

 

SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Hobby