Lag en liten gavepose av tags

Jane Bjørgesæter
kommentarer

Gavepose av tags

På enkel måte kan vi brette, klippe og lime en lekker, liten gavepakning ved hjelp av tags og litt ekstra kartong.

Målet mitt er å lage en gavepakning som er passe stor til å romme to flasker neglelakk som skal gis bort som venninnegave. Dermed velger jeg en tag som er stor nok i bredden/kortsiden til to flasker stående ved siden av hverandre.

Hvis du ikke er så kjent med uttrykkene innen papirhobby, kan det være lurt å ta en titt på denne ordlisten for å skjønne forklaringen bedre.

Gavepose av tags
Jeg stanser ut to tags i denne størrelsen.
Gavepose av tags
På begge tagsene lager jeg brettekant ut fra størrelsen på neglelakkflaskene. Dette blir bunnen på gavepakningen. Jeg velger å ikke skrive mål her, da slike flasker og annet man velger å putte i gavepakningen vil variere i størrelse.
Gavepose av tags
Klipper til to firkanter kartong som vil utgjøre kantene på gavepakningen.
Gavepose av tags
Før jeg limer delene sammen, ønsker jeg at gavepakningen min skal ha et vindu i fronten. Velger meg et mønsterark og limer fast på tagen, og velger den formen jeg ønsker på vinduet. Her har jeg valgt meg en hjerte-dies.
Gavepose av tags
Gavepose av tags
Jeg velger samme mønsterark til tagen som vil utgjøre baksiden av posen. På neste bilde ser du alle 4 delene som trengs for å lage gavepakningen:
Gavepose av tags
Bretter og limer  delene sammen
Gavepose av tags
Gavepose av tags
Med begge tagsene på plass vil pakningen ha dobbel bunn, som er med å gjør pakningen solid.
Gavepose av tags
Gavepose av tags
Siden pakningen er tilmålt neglelakkflaskene spesielt, passer disse nå perfekt oppi.
Gavepose av tags
Gavepose av tags
IMG_0779
IMG_0778
 Hjertet som ble stanset ut for å få vinduet på forsiden av gavepakningen har jeg knyttet fast som en liten pakkelapp:
IMG_0781
Her er gavepakningen vist i andre farger:
IMG_0732 IMG_0730

Produktliste:

Se flere kortprosjekter og andre hobbyprosjekter på: Din fantasi fra hobby til kunst. Se også wenchejensen.blogspot.no for enda flere fine ideer til kort, tags og scrappe-prosjekter. Se flere kort, og ideer fra Wenche Jensen her på Tusenideer.no

SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Hobby