Lag et flott album! Hjemmelagede kort til lommescrapping

Wenche Jensen
kommentarer
Kort til lommecrapping
Foto: Wenche Jensen

Har du prøvd å lage album med lommescrapping? Hvis ikke kan det anbefales. Det er kjempemorsomt, og du får en lekrere samling av bilder og minner. Perfekt også som gave til barn, konfirmanter og jubilanter. 

 

Tips! Det viktigste før man setter i gang er å skaffe seg noen lommer. Det finnes i mange ulike design. Noen pakker har f.eks. 60 lommer, med 6 forskjellige design. Da står man friere til å tilpasse alle de ulike bildeformatene man har enten der er kvadratiske eller rektangulære, liggende eller stående.

Hjemmelagede kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen

Etter å ha sett Kristine lage PL-kort fikk jeg veldig lyst til å lage noen egne hvor jeg brukter mist, jeg også. Og her viser jeg dere hvordan jeg har gjort det. Jeg finner frem mist-sprayen min og egnet ark til å spraye på. Denne gangen har jeg brukt Fabriano Accademia Paperpack A4 200g 01048023, som er et tegneark og rimelig alternativ til feks akvarellark, når man ikke nødvendigvis er ute etter alle egenskapene hos et akvarellark av dyrere kvalitet.

Hjemmelagede kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen

Så er det bare å sette igang og spraye i farger man har lyst til å kombinere.

Hjemmelagede kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen

Veldig kjekt med varmluftspistol til tørkejobben, så slipper man vente i evigheter.

Hjemmelagede kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen

Når jeg er fornøyd med hvordan arket ser ut så stanser jeg ut kort av egnede områder av arket med dies fra Sizzix, Life made simple by Rachael Bright, Basics 39999747

Kort til lommecrapping
Foto: Wenche Jensen

Fra dette A4-arket stanset jeg ut 6 kort i str 3 «4».

Kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen

 

Så dekorerer jeg kortene litt ekstra med stjerner laget med stensil og konturmaling. Har også stemplet med #stempler. På disse kortene har jeg brukt tekster fra alle de tre #platene fra Staz.

Kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen
Kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen

Og slik ble min doble lommescrapping med albumlommene Design I og Design J fra Becky Higgins:

Kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen
Kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen
Kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen

Chipboardspynten er fra Wycinanka.

Kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen

Jeg har også laget noen kort med mist og distress stain, men disse har jeg ikke brukt på noen LO ennå:

Kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen
Kort til lommescrapping
Foto: Wenche Jensen

Har du laget egne PL-kort? Legg gjerne inn en link i en kommentar, eller del på Instagram #tusenideerno så vi får se!

Se landsdekkende forhandlerliste av materialene hos Global Hobby. Se flere kortprosjekter og andre hobbyprosjekter på: Din fantasi fra hobby til kunst. Se også wenchejensen.blogspot.no for enda flere fine ideer til kort, tags og scrappe-prosjekter

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Hobby

Annonse