Lær enkel mosaikkstrikk – mursteinsmønster

Redaksjonen
kommentarer

Videoen er produsert av Knitfreedom.com

Se videoen og følg instruksjonene, så får du dette garantert til!

Følger du trinnene som vises i denne videoen vil du til slutt ha laget en liten prøve av et enkelt mursteinsmønster, og dette kan være et godt grunnlag for flere søte eller enkle prosjekter som f.eks. vaskekluter.

Du vil også lære hvordan du bytter farger på en pen måte når du lager striper (noe som er nøkkelen i mosaikkstrikk, fordi du bare strikke en farge om gangen, så du må veksle mellom garnene på annenhver rad – les: striper).

I det siste trinnet i videoen vil du lære en kjemperask avfellingsmetode som ikke gir en kant som krøller seg opp, og det er jo praktisk om man strikker grytekluter, ikke sant?

TIPS! Du finner gratis strikkeoppskrifter på fine vaskekluter i denne teknikken på RavelryNB! Oppskriftene er på engelsk, og vi kan dessverre ikke oversette dem, grunnet designerens opphavsrett, og vi kan derfor bare henvise videre til oppskrifter fra Ravelry og andre blogger. Men her finner du finner en engelsk-norsk strikkeordliste, hvis du vil prøve å oversette den til deg selv (det er lov!) :)  Du finner også en bilde-tutorial som viser deg fremgangsmåten på bloggen til knitfreedom.com

5.4a-brick-swatch-01-2_Knit freedom
Foto: Knitfreedom.com
Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse